Move on

Imorgon är det 1:a februari. Vet ni vad det innebär? Att jag får nyckeln till min lägenhet.

Det betyder att jag flyttar från Sjulsmark in till stan. Vilket jag hoppas leder till att jag börjar komma mig ut och umgås med mina vänner oftare, igen! Slipper jag tänka på det bökiga med att ta sig till och från skogen, haha. Dock så har jag mina små aningar om att jag kommer sakna lugna skogen litegrann. Äsch, jag kan ju alltid åka hem och hälsa på när jag vill såklart. Men ändå.



Har packat ihop lite saker som jag har här i Sjulsmark. Det mesta har jag förvisso hos mamma i Öjebyn - redan färdigpackat. Så skönt när jag får allting klart!


En video som måste ses!



Kan säga att jag har absolut ingenting emot emosar eller så, alla får vara precis som dom vill - lyssna på vilken musik de vill och ha vilken stil de vill.

Jag lyssnar faktiskt själv på emomusik ibland, finns vissa bra band och låtar. 

Bra för er som inte förstår den stora skillnaden också, som kan irritera mig enormt en del gånger. Speciellt när en del kallar musiken jag lyssnar mest på för emo.. Fast det är klart, inte så lätt att veta. Särskilt om man inte bryr sig eller själv inte lyssnar på någon av musiken.


I feel like a monster

Dragit på lite ansiktsmask. Varför jag säger lite, är för att jag bara tagit på de ställen som var i störst behov. Nu hade jag tänkt titta på Wallander - Hämnden som är 4:ans Söndagasfilm.


Mitt vänstra öga har svullit mer.. Ajaj.


Söndag = äntligen solsidan

Bara jag som taggar solsidan redan? Ca 1,5 timma kvar nu bara! Har väntat och längtat redan sen förra söndagen.. Det är ju så bra! Synd att det inte kommer någon fler säsong.. Buhu.




Land of confusion





Citerat ifrån Disturbed – Land Of Confusion. Disturbed är bra. Tycker jag. Speciellt den låten.


What's up with my eye?



Jag är svullen under vänster höger öga. Vid tårkanalen. Kan iallafall inte bero på för mycket tårar, eftersom att jag inte har gråtit på.. Ja, väldigt länge iallafall. Så jag vet inte, men ont tar det. Aj.. Är dock inte röd eller någonting. What do to? Hoppas det går över typ, snart.

UPDATE: Oops, haha. Fail from me. Det är ju det högra ögat som är svullet!


I give up

Så länge som jag har kämpat för att slippa måla och förstöra mina ögonbryn totalt. Har försökt på alla sätt och vis, men nu har jag insett att det går inte. De är hur verkligen extremt låga och framför allt raka, hur jag än bär mig åt. Är det något jag starkt ogillar och alltid har gjort med mig själv, så är det verkligen just mina äckliga ögonbryn.. Ljusa är de också!

Jahapp. Då var det bara börja måla dem dagligen. Se ut som ett slusk för minsta lilla utkladd, ta extra tid till sminkningen och bli arg varje morgon. Usch, vad jobbigt..


Too late or too early?

Förstår inte vad jag gör vaken nu? Onödigt. Har missat alla filmer och program som jag hade tänkt se ikväll. Okej.. Alla är två stycken, men iallafall.

Nu hade jag tänkt lägga mig och kolla en av mina favoritserier - Two and a half men. Är inne på säsong 7 (vet inte hur länge jag hållt på att gå igenom alla säsonger..? Lyckas alltid somna). Avsnitt.. 3 eller 4, tror jag. God natt!


OBS! Ja, jag är medveten om att jag glömt ett "e" i Chelsea..


Cold like ice cream



13-kronorsglassen från ICA smakar fint! Bara så ni vet. Nu pratar jag med Jimmy som precis ringde. Trevligt att höra av honom, var ett tag sen. Inväntar även TV4:as lördags film, som ikväll är en Svensk komedi som heter "så olika". Har för mig att jag redan sett den, kanske.


It's all about the hair

Marielle hade inte tid att komma förbi idag, så jag tog saken i egna händer! Vad? Jo, hårfärgningen. Eller.. Del 1 av den. Kommer en del 2, när syster har tid att hjälpa.


Syns inte så stor skillnad på bild. Enda som syns är typ att mitt hår ser mer nött ut på efterbilderna. Största anledningarna till det är att det är nyfönat på dem och ett annat ljus. Det syns dock mer IRL. Är mer rött, men tyvärr inte så mycket ljusare.


My past has left

Kikade in lite på välkända pixbox, som inte används längre. Hittade lite gamla bilder på andras användare, där jag fanns med. Om jag skäms? Ja, lite halvt. Men det bjuder jag på!


He's a cowboy

http://www.youtube.com/embed/REdoDr_mcco
- Ett kort litet klipp på min roliga klasskompis Linuz i fredags på en lektion.

1) Den är inte speciellt vettig, händer ingenting märkvärdigt.
2) Man hör bara mig prata, typ.
3) Det är våran lärare som kommer och säger någonting om redovisning.


I woke up with a smile

Till att börja med kan jag säga att jag skrev det här inlägget ca 40-50 min innan jag publicerar det, blev lite frånvarande och hamnade i surr!

God morgon! Dagen är lördag och vad den erbjuder har jag ingen aning om.. Vaknade ganska "sent" idag, kring 11. Sen har jag haft en seg morgon, har inte ens druckit kaffe förens nu. Dock har jag hunnit duscha och sätta igång en tvättmaskin. Det är ju bra, iallafall.

Bara jag som alltid lyckas hälla för mycket mjölk i mitt kaffe? Då häller jag på mer kaffe. Vilket gör att koppen blir full, sen hinner det kallna innan jag fått i mig allt. Det hela slutar med att jag häller ut en fjärde del. Det händer.. Ofta! Waste.


Standard morgon. Snus (klottrad och fin..), kaffe (no comments) och dator (nörd som jag är).


Verkligen rubrikbrist - 4 real



Avslutar min fredagskväll (natt..?) med de meningarna citerade från A7X's "so far away". Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och nörda Two And A Half Men, som vanligt. Har varit en skön fredag. En lugn, mysig, hemmafredag! God natt.


 P.S. Avenged Sevenfold – So Far Away, för den som vill höra.


Burden of a day





Förstår inte varför det inte går att bädda in youtube-klipp? Har haft det problemet ett tag nu. Hoppas det bara är något tillfälligt.. Annars, om den funktionen inte längre kommer att finnas till hands, så lär det ju bli trista musikinlägg.

Synd.
Eftersom att det är inläggen som kommer oftast. Dock vet jag ju inte vilka ni läsare är, så jag har ju ingen aning ifall ni ens har intresse av samma musik som mig. Min musiksmak är otroligt utbredd, men det som hamnar här är oftast det jag gillar bäst. Och det gillar ni? Troligtvis inte.. Meeen, iallafall. Jag gör ju. Vilket är huvudsaken i min blogg.

Här är iallafall låten som jag hade tänkt (..men inte kunde) lägga ut:
Burden Of A Day - Remember.

Andra randomvalda låtar med dem;
Burden Of A Day – Fool Me Once
Burden Of A Day – I'm Only Laughing On The Outside
Burden Of A Day – It's Lonely At The Top [Or So I've Heard]
Burden Of A Day – Monsters Among Us


Black, gray and white


Längst ner i högra hörnet: Mitt fina Snö of Sweden-armband som jag fått. Det bär jag nästan dagligen.

Det här var alltså vad jag valde ur garderoben imorse. Jag ogillar bilderna, det ser mest.. Skärpigt ut, på något sätt. Behöver fixa en kamera. Tyvärr har jag inte råd. Inte just nu iallafall. Ibland är det lite kasst att fylla år i December, samma månad som jul.. He-he. Äsch, jag får väll helt enkelt spara ihop till en! Sen..

 

 


Suprised





När jag kom hem så låg dessa flyttsaker (+ kollegieblocken som förstås är till skolan) på min säng! Carina hade varit så snäll och köpt det åt mig idag. Väldigt glad blev jag för det. Saker till ett hushåll är ju faktiskt riktigt behöverligt nu. 4 dagar kvar. Tack så mycket!


Ibland sker handling före tanke



Eftersom att jag ändå började tjata om mitt hår.. Titta ↑ Inte för ljust, inte för mörkt, inte för mycket, inte för lite. Alldeles.. Jätte bra, för mig! Onödigt att få impulsbehov och göra sig av med det som håller. Äsch. Jag ska göra mitt bästa till att återkomma åt det där hållet, iallafall. It's gonna be hard. Men jag vill - så jag ska.

Nu blir det inget mer typiskt tjejgnäll om håret för ikväll. For real. Ska nämligen slå igång härliga Two And A Half Men, sen hade jag tänkt sova. Måste orka.. Två idrottspass imorgon! God natt.


Here we go again

DÅ:


NU:


Som jag tidigare nämnt så hade jag inte vant mig vid så här mörkt hår. Riktigt mörkrött - nästintill svart. Sanningen är nu den.. Att jag har inte vant mig än! Vill ha tillbaka en ljusare och mer intensiv rödfärg igen.

Trivdes ju bra i det.. Varför förstörde jag det? Det var dumt av mig. En impulsiv handling. Inte alls ovanligt gällande mig och mitt hår. Det är oftast impulsivitet som ligger bakom mina regelbundna hårförändringar. Till exempel att jag klippte luggen mer än hälften så lång. Vad gjorde jag det för? Det var ju onödigt, den är bara ivägen och går inte att fixa..

Så. Färdigt med gnällandet. Jag vet vad jag ska göra! Nästa vecka tror jag att jag ber Marielle agera frisör. Fast.. Jag låter henne inte gå loss helt fritt. Det blir strikta regler. Viktigt att jag blir nöjd! Måste ju klara av att låta mitt hår vila någon gång. Speciellt nu när det för en gångs skull har kommit en bit längre än axellångt. Vore ju waste att tappa det då. Faktiskt.


Don't waste time

Kan inte klockan bara gå fortare? Liiiite iallafall? Vill se TV och ha en anledning att gå från datorn som jag blev less. Men det är ingenting som är värt att titta på förens 19:30.. Typiskt.  


Torsdag

..Som är den dag som bär titeln som min turdag. Iallafall om man ska tro stjärnorna. Har tyvärr inte märkt av någon speciell tur idag. Dagen har varit precis som alla andra, varken mer eller mindre märkvärdig. Torsdagar är nog de jobbigaste dagarna på hela veckan.

Dagens sista lektion som var Natur och Friluftsliv bestod av långfärdsskridsko åkning (tror det heter långfärdsskridskor iallafall?). Eftersom att min fot samt rygg inte fungerar så bra ihop med varelse pjäxor eller skridskoåkning så tittade jag bara på. Satt och frös på en bänk..

Nu ska jag datanörda eftersom att jag anser mig själv som läxledig idag. Klockan 21:00 har jag inbokat första avsnittet av en TV-serie som börjar på TV4. Där har ni min kväll.


Sofia idag ute på isen.


Proud of being sagittarius

 
(Samtliga bilder: google.se)

Jag vill. Jag kan. Jag ska. Jag bara måste göra som ovanstående - tatuera in mitt stjärntecken. Jag är skytt. En stolt skytt. Måste bara klura ut hur jag vill att det ska se ut. Självklart ska den vara personlig och ingen "hej, jag är hittat på google".

Är dock sugen på att sätta en simpel på halsen. Snyggt. Men ändå sugen på en mer avancerad, någon annanstans(?). Äsch, jag vet inte.. Finns ju så många varianter av stjärntecken!


Målar- och hårfärg

Ikväll har jag hunnit agera både målare och frisör. Lillasyster var söt och hjälpte mig med måleriet och efter det färgade jag hennes hår. Så, nästa projekt? Hm, ledig från pluggandet ikväll så.. Dator, kolla halv åtta, dator, sova. Passar mig bra efter att ha använt en massa shoppingarmar idag. Sånt tar faktiskt på krafterna. Så det så.

Målade förresten i min "Ajm ö kalltjör fränd"-tröja från skolan: 


Shoppingrunda..

Eftersom att jag slutade så tidigt som kl 11:05 idag, så for jag med mamma och handlade ännu mer till lägenheten. Hur mycket jag än köper, verkar det finnas en drös nya saker man kommer på hela tiden. Today: allt från diskborstar till prydnadskuddar. Det börjar dock ta sig nu, har rätt mycket saker. Ändå. Trots allt jag fick hem så blev jag endast runt 600-700kr fattigare. Det kallar jag bra shoppning. Måste nog ge mig själv beröm för fynden. Även mammas tips. Förstås.




(TV:n, vardagsrumsbordet och DVD:n köpte jag såklart inte idag)


En del av småsakerna på databordet tillkom idag.


Blev en bonus i form av tygpåse/väska som rymmer mina böcker. Finally!

+ Mycket annat nödvändigt, mest kökssaker.


Jag lever, fint

Hej, jag är frisk. Dagen gick trots allt bra, endast lite seg- samt trötthet som störde. Slutade kring 15:30, följde då med Sofia till ICA kvantum där hon skulle storhandla. Eftersom att jag likaså var tvungen att vänta på den där bussen..

Var hemma ca 17:30. Då värmde jag upp hemmagjord pizza som var serverad som dagens middag. Inte dåligt på en tom mage vill jag lova! Efter det satte jag igång med pluggandet. Har även hunnit tvätta lite, sett "halv åtta hos mig" och just duschat. Stolt jag blir. Att jag tog tag i många sysslor, trots en sen och halvdryg skoldag. Wiie. Lycka: fått bort en del plugg!


God morgon

Härlig uppvakning! Tror jag håller på att bli sjuk igen.. Har varit så här för länge nu. Åh. Vill verkligen allt annat utom att bli sjuk igen. Har för mycket att göra för att be sick. Att stanna hemma är endast hårstrået bort i tankarna. Men.. Har jag lika klätt på mig och vaknat upp så. Skola, here I come.

Gud, or who ever you are, gör mig frisk. Helt frisk. Inte det minsta sjuk. Tack på förhand.


Duktigt

Ikväll har jag pluggat, läst ur ena Carolina Gynning-boken, sett halv åtta, familjen annorlunda samt spårlöst. Känner att jag blir på bättre humör kvällstid ifall jag inte ägnar alla timmar framför datorn. Känns skönt, så då vet jag det som tips till mig själv!

Nu ska jag kika runt lite, sen lägga mig i tid ikväll igen (lyckades igår!).


Idag


Hade min nya 50-kroners tröja från Lindex. Stor och mysig!


Samt ett par leggings jag fick av mamma i julklapp. Gillar silverdragkedjorna vid fötterna!

+ att svart halsband, svart och silver snö-armband + ringar (as always typ).


Måndag

Har inte alls hänt något speciellt idag, har varit på skolan och även följt Marielle på coop när hon skulle inhandla livsmedelsvaror till middag och bak.

Jo, justja, jag var även förbi Pitebo en snabbis i hopp om att nyckeln eventuellt skulle kommit in tidigare, men dessvärre hade den inte det. Äsch, kanske lika bra ändå. Har lite att fixa med. Bland annat att måla TV-bordet och hyllan, som jag inte fått gjort än.. Sen är den ju bara 8 dagar bort.



Finis på paus at Subland.


Bored när jag väntade på Sofia.


Vi spelade "bonde" och president med två kortlekar. Härlig idé jag fick, jobbigt men kul.

 


Zombie dance

Tror jag kryper under täcket tidigt ikväll.. Inte riktigt än, men snart. Är väldigt trött, vilket är konstigt med tanke på att jag sov till ca 16-16:30 idag? Hm.. God natt i förväg!

Låten från rubriken. Escape the fate!


Ni glömmer väll inte?

Om två timmar visas andra avsnittet från andra säsongen av den humoristiska svenska serien - Solsidan. Love it! Det är underhållning på hög nivå, finns inte ett enda avsnitt som inte gett mig något skratt. Perfekt avslutning på helgen. Gör helt klart söndagar bättre.




Söndag

Jahapp, vaknade nyss och klockan är 16:42? Var roligt jag kommer få det ikväll när jag ska sova... Var iallafalll trevligt igår. Jag, Kekke och Frekko spelade poker, drack lite 3.5or, sen spelade vi lite ölspel på skoj. Bara surrade på, lyssnade musik och var allmänt lejda!


Frekko och Kekke


Haha, sjuka vi är, men snygga hattar..




Frekko!


Kekke!


Vackert.


Jag och Frekko, haha.







Avslutar med en egobild.


Oh no...

Ikväll har jag syndat, för första gången på 6 veckor och 3 dagar.  Jag har nämligen rökt några bloss av en cigarett...... 3 hela bloss. Det var skumt. Obekant. Obekvämt. Okänt. Allting på O. Det vill även säga: Onödigt. Det var precis som i böjan när jag blev rökare. Nytt. Coolt, men konstigt. En ny känsla. Haha, det var nära på hosta, det fanns ett stopp. Stolt, mina flimmerhår har alltså vuxit ut. Wiie. Nu har jag fått bevis - att vara rökare = suger.

 


Nej, jag kommer inte börja om att röka. "=))))"


Soilwork - Distance



Hinner inte skriva så mycket, eftersom att jag ska hinna iväg nu. Ville iallafall lägga in en låt som jag har nött mycket nu på senaste tiden. Kan även tillägga att Soilwork är ett svenskt band. Yey.

Nähä.. Gick tydligen inte att lägga in video?

Klicka här för att höra på den! Sök annars på, precis som rubriken: "Soilwork - Distance".




Lördagskväll

Det blir kortspel och någon öl (3,5or), samt surr och musik hemma hos Kekke ikväll. Bara ta det lugnt och njuta av en god dricka helt enkelt. Inga större utsvävningar alltså. Ska iväg strax!





Google.se


Hej

Det är lördag. Jag stod inför valet "fest eller inte fest". Som vanligt uteslutar jag fest. Inget tagg, ingen ork för varelse fest, fylla eller baksmälla. Jahaja, vad ska jag då hitta på? Bussarna är inte på min sida och vill inte ha iväg mig någonstans, så det blir ytterligare en hemmakväll framför datorn skulle jag tro. Oh, helg är så givande nu för tiden! Håll ut... Max 10 dagar kvar! Jobbigt läge. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid att sitta hemma hela helger. Det är inte hälsosamt för mig. Jag är skytt ju...

Ja, jag är gnällig nu.



Billigt!

Var en sväng på stan idag för att köpa ett par skor.. Blev lite mer än skor som jag fick med mig hem. Dock var nästan allt rea-priser, men iallafall. Mycket rea blir ju inte lite pengar. Jag som måste spara pengar! Äsch, jag är nöjd och det mesta var nödvändiga saker ändå. Men.. Nu har jag gett mig själv shoppingförbud ett tag, eftersom att detta inte var första stadsrundan denna månad.

Har försökt ljusa upp bilderna, eftersom att mobilkameran inte har speciellt mycket att komma med..


DIN SKO 99:-
Kände att jag ville trotsa vintern och ändå använda tygskor. Bekvämare, enklare, mer jag(?).


CUBUS 65:-
1. Det blev fel. Inte den jag skulle ha..
2. Blev förvånad vid kassan, skylten sa 129:- Yey, kampanj!


GULDFYND 54:- (Halsband 119:-, armband 59:- minus 70%)


Dom var generösa på guldfynd och gav även ut ägg för smycken, haha.


PARELLE 95:-
Påfyllning av favorit.


LINDEX 50:-


LINDEX, BH 75:- Trosor 30:-/möjligen 50:-


LINDEX, BH 50:- Trosor 30:-


LINDEX 75:-


Gick en sväng på coop för att köpa snus och då slog det mig även att jag borde inhandla nytt hårspray, eftersom att det jag har nu suger helt enkelt.. Köpte även en till grej och sen stimoroltuggummin som jag av någon underlig anledning råkade censurera också(?).

Kan ju tillägga att det känns en aning skumt att lägga ut underkläder på bloggen. EGENTLIGEN..


One year ago

Kikade i min gamla blogg och det här hade jag tydligen på mig den 20:e Jan 10, dvs för precis ett år sedan:


Haha, förstår att jag censuerarade mitt rum som var kaotiskt..




Tröjan har jag kvar, men bältet har gått sönder. Tyvärr har jag ingen aning om vars halsbandet är, som för övrigt var mitt favorit..


Lugnt

Jag är medveten om att inte blogg inte är speciellt intressant just nu. Dålig update också. Det beror på att jag inte gör speciellt mycket och har inget att skriva om. Såhär ser i princip alla mina dagar ut:
Morgon/dag: Jag vaknar, dricker kaffe, kollar TV, går till bussen och åker till skolan. Är oftast trött och seg under skoldagen. Har en trött/slö/seg-period. Vintermånaderna - You make me sick.
Kväll: Är hemma, sitter vid datorn, kollar TV ibland, surrar med familjen osv. Inget märkvärdigt.

På helgerna händer det inte speciellt mycket nu heller, är så trött efter skolveckan så jag är väldigt lat och orkar inte göra något när det krävs skjuts och planering.

Det här året har inte varit speciellt händelserikt hittills. Dock så gör det ingenting, kan vara lite skönt. Är ju bara nästa vecka kvar, sen har jag mycket att göra, fixa, ordna m.m.

Viktigt att tillägga: jag mår bra och har det bra. Jag ser positivt på framtiden och har en stor livslust! Inga större problem eller bekymmer befinner sig alls i min vardag. It feels good.
 Puss!


Inte idag.


En vanlig onsdag

Dagen har gått fort. Gick förstås bara mellan 8:10-11:00, men iallafall. Efter skolan for jag till mamma och hälsade på där tills min buss (15:15) skulle gå till Sjulsmark. Är faktiskt ganska less att åka så mycket buss.. Tur att det som max är 13 dagar kvar tills jag får nyckeln till min lägenhet.

Ja, jag längtar efter att bli stadsbo, hihi. Har dock på känn att jag kommer sakna skogen lite.. Kanske..





Mitt blivande hem, där jag kommer vara bosatt i minst 6 månader.


Deadlock



Har ingen information eller så att komma med om bandet. Det är iallafall en härlig blandning, tycker jag. Det går som jämt ut, inte för mycket av något. Lyssna så förstår du vad jag menar..








Lajjneluz

Sitter och har svenska. Ska skriva om musik, wihoo. Typ det roligaste som kunde hända på en lektion, men det gåt slött. Ingen aning om vars jag ska börja.. Dessutom finns inte motivationen för skriveri. Åh.. Det som brukar falla på plats så enkelt? Men nä. Inte nu inte. På beställning verkar det inte gå att skriva! Iallafall inte i skolan och när man måste följa skrivregler..

Så jag tog lite coola foton på Linuz och lite Jonas:


Haha, nej. Linuz fattade inte riktigt vad jag gjorde här.






Ganska identiska med samma pose, men ändå. Tycker jag gjorde ett bra jobb!
Jonas ser ju dessutom djupt koncektrerad ut. Gissa vad han gjorde? Japp, facebook..


Där hamnade min glamorösa hand också. Klädd i ett nitarmband och svarta korta naglar. Jahaja.


Alchemy of England









Hur ballt, fränt, tufft, coolt märke?! Gode awesome..

Ska snart beställa mitt första klädesplagg från Alchemy.. Någon dag i veckan, tror jag. Kanske. Hm. Måste bli något bra. Dock är det andra inlägget som jag bombade fullt med framför allt Alchemykläder mycket mer innehållsrikt. Detta är bara några halversplagg, men dom, dom är WOW!

Checka här: http://ttinaf.blogg.se/2011/january/i-want-1.html
De 6 första plaggen är från det märket. L i k e i t !


Måndag

Det känns verkligen att för lite sömn inte är hälsosamt för kroppen.. Kunde inte somna inatt, så har endast sovit ett fåtal timmar, ca 3-4.. Sitter nu i skolan och ska strax gå till min första lektion. Huvudet dunkar, ögonen svider, kroppen.. Nej, nu ska jag sluta gnälla! Möte 13:15 och ett ärende på stan innan det. Får helt enkelt ta och försöka komma mig i säng tidigare ikväll.

Have a nice monday.






Längtar verkligen efter våren!


News - SS.



Justja! Som jag nämnt har ju Richard lämnat Sonic Syndicate. Vem ersätter? Jo, för närvarande är det en kille som heter Christoffer Andersson. Har ingen aning om vem han är, vars han kommer ifrån eller ifall han kommer stanna. Brukar inte ha sådär jätte mycket koll på nyheter om band..


Här i videon är Christoffer med i bandet.




För mig är han välkommen, helt klart. Haha.


Mina piercingar


Min näspiercing gjorde jag när jag var 11-12, gick i 6:an.


Den i underläppen gjorde jag när jag var 14 typ. Gick i 8:an!






Hade i överläppen ett tag, för ca 2 år sen, när jag var 17.
Tog ut den för att svullnaden aldrig gick ner.


Nygjort på bilden!




Den i tungan gjorde jag för ca 2 år sen, jag hade nyfyllt 17.




Vet inte om det syns så bra, men har haft där i höften typ.
Det gjorde jag när jag var 15, kanske?


Sen har jag i naveln, den gjorde jag väll vid 14-15 skulle jag tro.

Alltså. Jag har ju typ överallt som jag vill ha.. Vill dock ha en ny piercing, men vars?!


Myspys

För en stund sen kände jag att jag bara var allmänt less, trött och hade huvudvärk. Inte alls på något bra humör. Turligt nog fixade jag upp det med en gång på bästa sätt.

Fixade kaffe


Hoppade i mysbyxorna


Höjde värmen


Och fixade en lugnare playlist


Sådär. Nu är det precis så som en söndag ska vara! Lugn och skön. Perfekt. I feel good.
Här är min playlist, dock är den inte helt done: Softare


Sounds awesome



Vad glad jag blir! Dit ska jag, om dom kommer. Vars än det blir. Just so you know.


Fina Robin.


Robin, Roger, Nathan ♥, John, Karin + Richard till höger som tyvärr lämnat bandet..
- Bästa Sonic Syndicate.


I want a new piercing



Jag är typ less min piercing. Varför har jag på sidan? Varför gjorde jag inte i mitten? Förvisso har den suttit där på sin plats i 5 år nu. Vore lite sorligt att plocka bort den. Hm.. Får se hur jag gör!


Tiotusenstegitaget


I want!


















Bästa upplevelsen



Har suttit och nött musikinlägg idag, så varför inte ett till? Har lyssnat på Sonic Syndicate i princip hela dagen. Även kollat på Nathan och Karins myspace sidor, kollat lite musikvideosar osv. Bara kikat runt helt enkelt! Vilket såklart påminde mig om en av mina lyckligaste stunder, när jag såg dem live på PDOL i somras. Förhoppningsvis kommer jag se dom igen någon gång.
(Vore awesome att dra till Borlänge och se dom 11:e mars. Någon sugen på en roadtrip?!) 


Sämst bild, men dock ändå fina SONIC SYNDICATE!


Åh, titta vad nära Robin jag är!!! För att skryta: rörde i han, stolt.
Ångrar ju innerligt att jag inte fotade någon annan, framför allt att jag inte plåtade när jag kramades med Nathan. Jag var för uppspelt för att tänka så.. Men glad är jag ändå.


Han på bilden tog sin autograf på armen.. Trots att jag var enormt uppspelt så hann jag fibbla upp en tröja från väskan (dock mammas), så jag skulle kunna ha kvar min autograf från Nathan, som för övrigt ska ramas in soon!


Några randoms jag stod bakom i kön. Fan. Dom snodde åt sig de sista tröjorna!


Jag gick loss på Jonkas hand/arm.. Jag säger det, att se dom, var lyckligt!)


Jag. Blir. Så. Lycklig.




Sonic Syndicate var bandet. Sångaren var Nathan. Kär var ordet.
För att inte glömma att jag är ju såklart kär i Karin också. Hon är grym. Bara så ni vet.

Ja, jag vet att jag är besatt av Sonic Syndicate. Hur så? Hur kan man INTE vara det?


Evanescence



Föregående musikinlägg fick mig påmind om Evanescence. Det bandet kan jag väll säga att jag har lyssnat på i mina dagar. Det var nog bland de första banden jag började lyssna på och gilla. Där upptäckte jag musiken. Sen framförallt så upptäckte jag åt vilket håll - vilken sorts musik som jag gillar (som mest). Det bästa inom musik alltså. År 2003 gjordes albumet "fallen". Ett album som blev för mig att nöta. Älskbart. Bilderna på väggen? Dom var många.

Hm, 03? Då var jag inte mer än 11-12 år. Det är många år sen nu..

Going Under, Bring Me Back To Life och My Immortal. Oberäknerligt många timmar som jag har spelat de låtarna. Har "glömt" det bandet i många år nu. Har inte ens hört igen deras 2009-album. Utom en låt jag gillat. Så nu lyssnar jag igenom det albumet. The Open Door. Kan säga att i mina öron leverar dom fortfarande. Varför slutade jag lyssna på dom? Varför glömde jag dom? Amy Lee! ♥

Extra: Kan tillägga att låten Amy Lee och Seether gjort är underbar! Broken heter den. Hur fin som helst. Säger det, hon är grym. Hennes röst går inte att sluta älska.


Precis en sånnhär bild hade jag bland annat uppsatt.
Kan säga att jag fortfarande har en liten pyttebild på Amy uppsatt på min spegel..


Vackra, fina Amy!




Avril Lavigne



Avril Lavigne. Den tjejen prydde vid mina väggar tillsammans med Evanescence och Linkin Park när jag var ca 12 år. Hon är grym och har en stil att gilla! Snygg på bild för den delen också. Tyvärr är jag väll inte precis så mäktigt imponerad av hennes musik längre, men förut gillade jag det.

Varför jag helt plötsligt kommer på allt det här, är för spotifyreklamen om hennes nya singel. Klart den var okej, men som sagt, inte riktigt vad jag skulle välja att lyssna på heltid..




Avril Lavigne OKEY Magazine February 2003 Cover Photo - Sweden
Den där tidningen har jag. För övrigt prenumererade jag på OKEJ i yngre dagar..
Lite stolt att jag valde en musiktidning framför häst/typiska tjej-tidningar!
(Dock prenumererade jag på FRIDA ett tag också)






A favorite


Mörkgråa strumpbyxor.


Svarta tygshorts.


Vit tröja med svart/rött tryck.




Ofixat, statiskt hår!

Märkbart: inget bälte/skärp eller några smycken. Det hade jag lagt till ifall jag skulle någon annanstans än att bara vara hemma hela dagen/kvällen.


Don't worry - be happy

Man ska tydligen stå och le i spegeln ifall man är sur/arg/ledsen. Har även hört att man ska stå och le till spegeln på morgonen, så får man en bra dag. Man "lurar" hjärnan att man är lycklig och glad. I och för sig så är jag ju mest glad nu för tiden och mår bra. Men iallafall, vore fränt om det funkade.

Ja, det var väldigt längesen jag hörde detta och vet inte varför jag kom på det nu ganska random.
Är nog någonting som de allra flesta har fått information om också.




Måste rusa

Sitter helt ensam i datasalen på skolan. Inte vanligt! Vars håller alla hus egentligen? Själv har jag "rast" i 5 hela minuter till. Börjar natur och friluftsliv-lektionen sen, som även är min sista för dagen. Sen ska jag hem. Då ska jag måla. Kanske. Orkar jag det? Återstår att se. Lovar före-efter bilder!

Ska försöka tvinga min lillasyster att måla det som ska målas med mig. Funderar även på att fixa så jag kan ha lite musik där ute i garaget. Då kan jag lättare skaffa ork och slita mig från datorn, eftersom att till 88% är det därför jag sitter så mycket vid datorn. Musik ♥ The music gets all my love.



Hittade en något mindre nice bild på mig. Hårfärgen.. Grönt- Say what?

Hoppsan, nu måste jag springa! Ser att jag börjat för 4 minuter sen.. Värt att börja kolla bilder så man blir försenad. Mot lektion så dagen blir slut någongång - hej!


:(

Brukar inte använda smilisar, men nu blev jag tvungen..


Går inte så bra att vänja mig i såhär mörkt hår!


Family


Marre jobbar som Hulken på halvtid.


Något gick fel med lilltjejen..


Hej Kissiewannabe!


Ah, nice!


Typ katten Gustav..


Black and gray

Rätt dåliga bilder, men det får duga!


Linnet är mörkgrått och baströjan ljusgrå.


Byxorna är en väldigt mörk gråfärg. 
 


Tidsfördrivsinlägg

Sitter utanför klassrummet i en soffa med Linuz och lyssnar på Bandit! Lovely. Hur många gånger som helst bättre musik än Rix FM.. Brukar dock inte gilla radio överhuvudtaget, men måste jag välja, som tex nu på skolan, så väljer jag helt klart den enda rock-kanalen!

Har en himla huvudvärk också, känslan skulle kunna beskrivas enkelt som att det känns som att ögonen ska ploppa ut.. Inte härligt alls. Förhoppningsvis bara trötthets huvudvärk!

Har förresten Religionskunskap nu egentligen, men jag har mitt arbete hemma, därav endast fri surf och musik. Vilken tur att jag redan pluggat en del på lovet!


Jag och mitt "svarta" (mörkmörkröda) hår passar inte på bild idag..
Gör vi förresten någonsin det? Så här mörkt kanske inte var min grej.
Men.. Jag vill ha mörkt hår, så det får bli ett tag till. Kanske bättre när luggen växt ut lite?


FB-music

Lika bra att gilla alla möjliga bra och halvbra band/artister, så man inte missar något!






Black and red

Linuz lekte med min mobil på skolan. Han fångade en fin bild på mig!


I want









CHEAP MONDAY.


Lika sminklös som igår





Eftersom att jag bara har städat, tvättat och pluggat lite idag. Har inte heller planer på att göra det minsta lilla förutom att sitta vid min älskade dator och höra på musik idag!

Men imorgon. Då får jag äntligen en anledning till att kladda på massa smink, he-he! Dessvärre inte en speciellt överdrivet rolig anledning: skolan..


What I like ♥



Jag lyssnar på oberäknerligt många band. Jag brukar inte lyssna på ett speciellt band albumvis, utan jag gör mina playlists utifrån låtar. Finns ju förstås band med kanske 2 bra låtar och band med alla bra låtar. Här är iallafall några band som jag fattat mycket tycke för:
 
 

 



























Finns förstås massa massa fler, men dessa höjer jag verkligen långt upp till skyn!


Back in the days

Såg att min mor hade taggat mig på några GAMLA bilder på facebook..


Min lillebror som var himla söt som liten! Själv var jag mindre gullig måste jag säga..
Hmm.. 96? Då var jag alltså.. Ca 6 år och Jocke ca 4 år.


Tänker inte kommentera kläderna mamma hett på mig. Hundutställningen? Engångsgrej för min del.
Min mormor höll på med hundar mycket, utställningar, hade kennel osv - that's why!


Jag, söta lilla Jessica och Jocke. Detta var år 2000 - dvs 10,5 år sen. Då var jag 9,5 år..
Jocke var ca 7,5 och Jessica 1 år tror jag?


Marielle, Jocke och jag! Haha sött.. Alla tillsammans ♥


Som sagt.. Inte var jag värt söt som liten! 1-års dagen.


Jocke och jag ska tydligen på maskerad. Året var 99 - dvs jag ca 8 år, Jocke ca 6 år.


Jag till vänster och Marielle till höger!


Jag och lillebror.


As I said..


Jag vänster, Jocke höger. Mamma censurerad, vet inte om hon vill vara på bloggen!


Jag och lilla Jocke.


Sur tjej!


Jag och någon katt jag inte minns namnet på som vi tydligen hade!


Movietime2

Blir att slå igång Ice Age 3 och kolla den nu bland mitt mysiga kuddberg och världens skönaste säng + täcke. Hade tänkt försöka somna lite tidigare iaf, eftersom att det är dagen innan skola imorgon..
G o d n a t t !





Fårmuggen innehåller apelsinsaft!



+




Movietime

Hade tänkt sätta mig och kolla på 4:ans lördagsfilm med Robin. John Tucker Must Die. Har dock den filmen någonstans, men har inget bättre för mig denna lördagskväll. Soffan - Here I come!






Done!

Fick fortfarande kvar lite röda skiftningar i håret - perfekt! Precis som jag ville. Syns förstås bara i ljuset. Synd att det inte är vår och vårsol ute ibland!






Gillar att jag kan lägga ut osminkade bilder på mig. Framsteg!


Avenged Sevenfold



Har börjat lyssna mer och mer på Avenged Sevenfold. Dom blir bara bättre och bättre med dagarna! Så jag ger er en bra låt, min ex ringsignal, singel från 07 - Jag ger er Almost Easy.


Inaktiverad inbäddning. Riktigt videon finns här → http://www.youtube.com/watch?v=Fi_GN1pHCVc


Gillar för övrigt denna bild. Mycket. ↑





Haircolour

Sitter med hårfärgen i håret! Känner att jag kommer sakna mitt röda lite. Funderade på att spara någon/några slinga/-or av det röda eller bara göra underhåret mörkbrunt/svart, men nu blev det hela iaf. Får väll lägga in något rött senare i framtiden om jag saknar det för mycket.


Kan väll säga att min nuvarande färg är ungefär såhär!


Haha, ber om ursäkt för fjortisposen..


Bye bye redhead </3


Stop smoking

Justja. Idag, eller, igår (7:e) hade jag varit rökfri i precis 31 dagar. En månad Nu. En hel månad. Jag tog mitt sista bloss den 7:e december, dagen efter jag fyllde 19 år. Jag har festat två gånger sen dess och ändå klarat mig ifrån. För mig är det en gåta hur jag lyckats, men jag är nöjd. Jävligt nöjd.

Självklart kan jag sakna att sätta mig ner och ta en cigg. På morgonen. Efter maten. På kvällen. Surra med någon över en cigg. En cigg i handen vid telefonsamtal. Det är ibland lite sorligt faktiskt.. Eftersom att det var ju en del av mig. Som att skiljas från en älskad vän, buhu.. 

Nej. Vänta.. En vän som dödar en och kostar festa summor pengar? Det är absolut inte värt det. Dyrt och waste på alla möjliga sätt. No buhu. Värt som fan att sluta!




Byebye jätterött

Jag införskaffade mig också, som Marre, hårfärg idag. En mörkbrun.. Vill inte ha blekt rött hår. Har varit stört förälskad i mitt röda hår de första dagarna, men snabbt har de blivit "förstört". Så nu tänkte jag slänga i en mörkbrun färg imorgon, sen låta håret vila så länge som jag klarar det! He-he..


Tjuvad bild från google. Var för lat för att fota min egna!


Luleå

Nyss hemkommen från Luleå. Blev att vi kollade Änglagård filmen, eftersom att alla andra var fullbokade. Jag gillar ju svenska filmer och sådär, men.. Vet inte, bio är inte riktigt min grej och så var jag enormt trött, så det var väll ingen topp tio fredag, men en helt okej faktiskt!

Blev även en runda på stan och en latte innan filmen. Marielle köpte hårfärg, en brun och en röd - hon ska bli rödhårig. Eller iaf ha röda skiftningar. Lär bli jätteläckert på henne! Have seen it before.


Fredag

Ska iväg för att åka buss till Luleå om ett tag med Marielle och Robin (Update: han följde ej). Sen ska vi möta upp Jakob, gå och kolla vad vi ska se för film senare på bio och innan det bara svammla runt på stan en sväng och kika! Jag och Marre ska bland annat inhandla hårfärg.. Som används imorrn!

Jag idag:
 


Kramkalas

Ikväll har jag bara myst med massa surr och bus tillsammans med min syster Marielle och min styvbror Robin. Jag har allt bra härliga syskon jag! ♥ Marre ska även övernatta här, eftersom att vi ska till Luleå imorgon på eftermiddagen. Så snart blir det glass och någon härligt barnfilm. Eller, jag hoppas iallafall på en barnfilm, frågan är ju om systeryster är lika sugen som jag på animerat? Tror jag är ensam om min kärlek till det.. Nåja, vaniljglass och chokladsås - here we come!


Jag och Marielle i Oktober! Ca.. 2,5 månader sen. Usch, saknar inte mitt hår.


Marre är en sötis

 


Karin

Jag gillar verkligen denna bild på Sonic Syndicates kvinnliga medlem - basisten Karin Axelsson.
Hon är grym. Inte bara på denna bild förstås, utan överhuvudtaget.




En favoritbild på hela bandet. Även min nuvarande bakgrundsbild.


Ill Nino - What you deserve



Igår fick jag, som vanligt, ett tips om en grupp! Så jag delar med mig. Låten heter "What You Deserve" och gruppen heter "Ill Nino". Here it comes:




Jag 2010

Såhär enkelt har jag och Marielle precis hållit oss sysselsatta: vi har insett att jag har haft rätt många olika sätt att se ut på under bara år 2010, jisses.. Jag är verkligen en ombytlig människa!





De två sista är från 2011, men det har ju precis börjat..


Rock N roll baby

Väntar på att syster Marielle ska komma. Härligt med sällskap!


Kan tillägga att jag inte är skelögd, men jag ska jämt råkas bli det på bild. Why? Kan man undra..

Förresten. NU kom hon! Hihi ♥


The ugly truth


Vad vore världen utan smink? Sminklösa emosar? Sminklösa fjortisar? Sminklösa kändisar?..

Haha, tragiskt men sant. Jag älskar smink! Som ni ser är det tur det.

Kan för övrigt meddela att det inte alls är likt mig. Mobilkameran gör inte ett bra jobb..


Make love, not war



Till:





+



+ ett till armband och örhängen!

= Jag idag.


Hmm..

Bilden som jag hittade på mig och Linuz sen 2008 påminde mig om en sak..


Skulle man vågat sig på, kanske? Mörkare iaf..(?)


This is wierd

Men jag gillar det. Bjuder på ett personligt inlägg:


Här är jag i perioder när jag varit mindre välmående och tillfreds med livet i helhet. Kort sagt: såhär har jag sett ut när jag inte har mått speciellt bra i livet. Syftar förresten absolut inte bara på att jag är just blond, så missförstå inte. Utan jag tänkte mer på helheten! Bakom finns massor dolt. 


..Och såhär har jag sett ut vid tillfällen under perioder när jag varit väl med mitt mående. Lite tvärtom vad man förväntar sig. Kan förresten tillägga att jag tycker det är lite lustigt hur många stilar jag hunnit med på allt från musik till hår och kläder. Har verkligen haft problem att hitta mig själv.


Nathan James Biggs



(Och det lovar jag!) Nathan J. Biggs, den nya sångaren i Sonic Syndicate var tidigare medlem i ett annat band som hette The Hollow Earth Theory. Hittade en ganska bra låt med det bandet, dock är det ju självklart Nathans röst som gör låten. Insåg just att jag inte skrivit om han på länge. 






Och lika lycklig är jag än idag över mina två kramar av Nathan i somras under PDOL.
Sådär barnsligt, fjantigt och töntigt lycklig.. ♥


My life, my drug



Bland annat detta fick mig att inse en sak. Jag hittar dagligen ett nytt/flera nya band som jag gillar. Hade det funnits någonting som hade hetat musiköverdos hade jag nog fått en sådan för längesedan. Finns det något som ingen människa på hela jorden kommer få mig att kunna göra är det att sluta prata om musik eller sluta lyssna musik. Creds till alla som gör musik!


Bullet For My Valentine - Curses



Har hittat en underbar låt idag. Med Bullet For My Valentine. Förresten så är det bandet, precis som Dead By April väldigt skönt att lyssna på. Enkelt, härligt, sånt som alltid funkar, vilket humör man än är på. Börjar gilla BFMV mer och mer för varje gång jag lyssnar på dom. Härligt! Här är dagens fynd:




Btw. Tro inte jag upptäckte dom nyss, har vetat av dom länge. Bara aldrig lyssnat speciellt mycket.


Trettondag jul

Ställde just frågan varför så många festar idag åt Robin. Han informerade mig om att det är trettondagsafton, vilket jag inte hade någon aning om. Så då festar många? Nu när jag tänker efter är det riktigt mycket festligheter i December och Januari. Före jul, under jul, efter jul, mellandagarna, nyår, efter nyår. Verkar finnas många anledningar att ta en öl eller två vid årsbytet.

Jag och Robin hade ju tänkt fara på en fest ikväll, men det blir inte så. Fast det kvittar, hade ändå inte så stor lust då jag steg upp rätt tidigt. Finns fler tillfällen! Pappa och Carina ska nämligen ha middagsgäster. Inte klagar jag på att få en riktigt god middag, om jag säger så.


Hoppas ni fest-folk får en trevlig kväll.


Today I'm wearing this


New shoes




DIN SKO, mellandagsrean 299:-


God morgon

Tar bussen mot staden om ca en timme för att kika en snabbis!


Igår.


Packar redan imorrn

Kom till Öjebyn igår (måndags) och hade som plan att stanna resten av lovet, men.. Blir redan imorgon som jag tar min packning och åker hem till lilla byn ute i skogen. Japp, jag dissar Öjebyn för Sjulsmark. Får även se ifall planeringen eventuellt och kanske tar mig och Robin till Rosvik på en liten fest imorgonkväll. Dock så tror jag både jag och han blir nyktra, men trevligt ska vi ändå ha.

Sist vi var i Rosvik:




Mudvayne - Forget To Remember



Fick ganska precis ett tips om ett band jag aldrig hört som heter Mudvayne. Hittade ganska direkt en låt där jag blev kär i texten. Det är inte gladaste texten, jag är inte deppig, men jag gillade den!

 

What have I done?
Where have I come from?
When I burnt the backs with the sun through a glass did I seal the loss that's become me?

Feeling undone
What have I become?
When I turned my back on you I turned my back on myself and became this machine

Thoughtlessness
Selfishness
Hopelessness
Arrogant

I feel it on the inside
Twisting and contorting
Memory has shaped me once again

Still feel you on the inside
Biting through and stinging
Will I ever forget to remember?

Shadows in the sun
Filter through us
Still wrestle the demons that arrested me as a child
Confession rejected
We grow up
To give up
People step on the cracks for wounds owed paid back
Through the words of surrender

Emptiness
Loneliness
Listlessness
Worthless

I feel it on the inside
Twisting and contorting
Memory has shaped me once again
Still feel you on the inside
Biting through and stinging
Will I ever forget to remember?

Can you save me?
From myself
From these memories
Can you save me?
From myself
From these memories

Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you
Surrender to the secrets...inside
Lies within you

I feel it on the inside
Twisting and contorting
Memory has shaped me once again
Still feel you on the inside
Biting through and stinging
Will I ever forget to remember?

Can't feel you on the inside
Set down the bag and left it
Lost memory has left me
One again
Open up the inside
Admission for the cleansing
Now that I've forgotten to remember

Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you

 


Let's play

Nu ska jag packa på mig lagervis med kläder och trotsa kylan för att gå till Anton. Vi hade tänkt spela lite Wii, Mario Kart hoppas och tror jag! Grymt spel. Jag och spel alltså...


Jonka sommaren - 10 på en förfest under PDOL.


Wish me good luck!


Korn - Word Up



Jag har börjat storgilla en låt med Korn. Är väll inget stor-fan av bandet precis, men några helt okej låtar har dom. Inte för att jag lagt så mycket energi på att kolla igenom vad de egentligen har gjort, men tror inte det är så mycket för mig. Den här låten gillar jag dock väldigt mycket. Den är härlig!




Nu när jag bytt blogg



Följ min blogg med bloglovin här


Gjort massa nytta

Har ganska precis kommit hem från staden. Har gjort bort ärenden såsom pappersinlämning på pitebo och andra ställen. Blev även lite shopping till lägenheten! Skålar, skärbrädor, glas, en panna och liknande. Sånt där som kanske inte är världens roligaste, men ett nödvändigt måste till ett hushåll. Nu är det ändå rätt nära. Mindre än en månad kvar tills jag får nyckeln. Stress!


Januari 2011

Tänkte bara inviga min nya blogg.

Hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0