Jag för ett år sen!



Blond som jag var. Detta blir första sommaren på länge som jag inte kommer vara blond.
Lite småkonstigt. Undra om jag får en roligare eller sämre sommar än tidigare år?!


Tacos och vårkonsert

Ja, jag förstår att det är skitkul att läsa min blogg utan bilder! Känn ironin. Men jag har faktiskt inga bilder att lägga ut, är ju som sagt och "vilar upp mig" i Sjulsmark, som jag nämnt massor med gånger..

Dock far jag nog kanske hem en sväng på fredag. Ska med lillasyster på stan, sen låter det som om vi ska ha någon typ att klassfest hos Linuz. Har inte varit med på klassaktiviteter hittills, så kan ju vara roligt att vara med på åtminstonde en förfest innan studenten.


För övrigt så har jag bara gjort samma sak idag, som igår. Bortsett från:
- ätit en god middag, tacos
- kollat när Jessica hade vårkonsert på hennes skola! Som vanligt var barnen jätte duktiga!.


  


Online

Mobil på och inne på MSN! Får se när jag tar tillbaka facebook. Kanske imorrn? Kanske till helgen?


Just nu sitter jag och kollar på TV.. Vaknade för snart 2 timmar sen och har bara kollat TV, kikat runt på internet och surrat med lillebror som också är i Sjulsmark nu.


Fredagsmys

...På en måndag! Inte dumt.

Tjotjenahej

Har varit i stan idag! Först var jag på ett möte i 2 timmar, sen gick jag till skolan och gjorde klart en sista uppgift med Linuz. Efter det satt vi enbart ute och stekte i solen!

Nu är jag tillbaka i Sjulsmark och satan vad varmt det är. Nu är sommaren påväg!

...

Det räcker tydligen inte med inlägg efter inlägg där jag ber om att inte få fler kommentarer. Förstår fortfarande ingenting och gissar på att allt i kommentaren är skitsnack! Kan då iallafall inte ta åt mig av en enda grej, för det låter helt ofattbart osant.. Bara knäppt.

Och nej, jag vet inte vem du är och jag bryr mig inte för fem öre längre! Nu skiter jag i vem du är, faktiskt. Eftersom att du verkar inte vilja ha sagt det där åt mig på riktigt, för då hade du tagit det på annat sätt och stått för vem du är. Sen är kommentarena så fuckade.. Först flera kommentarer fyllda av elakheter, sen helt plötsligt avslutas en kommentar med "man ska aldrig önska någon illa".


Om det nu är sådär illa som du påstår, så tycker jag att du ska ta och reda ut dina saker och försöka ordna upp ditt liv med dina problem, istället för att säga att jag förstör för dig, när jag inte ens vet vem du är! Och vore det så att jag nu gjort dig så illa som det påstås, att jag förstört så mycket för dig, då är det riktigt konstigt att du inte kan tala om det för mig?


Du ber om en förklaring, men hur ska jag kunna förklara någonting om jag inte ens får veta VAD???

Det är ganska allvarliga anklagelser att påstå att någon har förstört hela ens tonårstid och skoltid. Det måste du väll ändå förstå att man inte kan springa runt och anklaga folk för, och sedan inte säga vem man är eller vad man pratar om.. Det låter ju helt sinnessjukt att jag skulle kunnat förstöra flera år för någon och inte ens själv veta om det?


För att avsluta med någonting tydligt.. Som du skrev "anonym",
du vet inte hur jag är nu - exakt. Då tycker jag inte du ska yttra dig så mycket mer om mig..


Nu tänker jag inte använda min blogg som någon öppen mejl med en anonym mera. Eftersom att jag inte kan ta åt mig av något, då jag inte förstår eller kan koppla ihop det som skrivs:

tills någonting annat sker så utgår jag ifrån att detta var någon som hade riktigt lite att göra och en sjukt rubbad humor som finner nöje i att försöka såra andra andra människor (i detta fallet - mig).



PUSS & HEJ. God natt.



P.S. - Glöm inte att man aldrig är helt anonym på internet! IP-adress finns det något som heter.. Onödigt!...


Movietime

Väntar på att Jessica ska dammsuga sitt rum, sen ska vi se film..


Btw, ikväll är det BB-veckofinal och alla är nomierade utom Martin!  Jag tror Sara och Peter åker ut! Hoppas iaf Sara åker.. Fast skulle dock bli tomt utan Peter ju! Äh, Big Brother är ganska trist såhär på slutet, när det är få kvar och allt är rätt så lugnt. Enda dom tänker på är ju typ finalen, vilket är förståerligt! 


                       


Dålig på att förklara

Såg att det jag skrev var lite "luddigt" och säkert svårt att förstå om man inte vet, haha.. Inte bästa skrivdagen alltså! Är väll bara att fråga om det är någon fundering, antar jag.. Dock svarar jag endast på seriösa frågor isåfall. 

Nu ska jag ta en dusch, sen baka med lillasyster. Hejs!

Låst upp min blogg.

Påbörjade just innan ett långt inlägg (ett annat, inte detta) där jag skrev litegrann om hur det har varit, vad som hänt osv. Kanske skriver färdigt det och lägger ut det någon annan dag!

Jag kan välja att försöka gömma problem. Välja att bara köra på med livet, utan att stanna upp och tänka. Kan göra saker hela tiden, så jag glömmer vem jag egentligen är och hur jag mår. Har gjort det i perioder, men jag orkar inte det. Vill inte det i längden. Vill bli mig själv, vill vara den jag är. Vill få ut det bästa möjliga av livet, inte leva halvtaskigt och i förnekelse. Vill ordna upp saker en gång och sen gå vidare på nytt.


Vet inte ens om jag vill berätta, eftersom att någon/folk verkar ju bara ta första bästa tillfälle och vara dum, trots att jag ber om lugn och ro. Hoppas på att folk öppnar ögonen och kanske låter en vara och tänker efter lite om man berättar, verkar ju bara dumt. Verkar ju inte göra någon skillnad?

Iallafall. Lite kort sagt:

Jag har inaktiverat min facebook, stängt av min mobil och är inte inne på MSN typ.. Detta har jag valt själv! Kände att jag behövde vara helt ifred ett tag. Behöver tid och rum. Jag ångrar det inte, det är faktiskt skönt.


Jag vet inte riktigt vad som kommer hända framöver, det är mycket. Kurator, läkare, psykolog, mediciner, möten hit och dit. Det går iallafall framåt, hoppas jag!

Det här är heller ingenting som dykt upp nu helt plötsligt, eller vad jag ska säga. Det har varit kaos med/runt omkring mig sen långt tillbaka. Det är bara nu jag insett att jag inte kan bli "frisk" och må bra av mig själv, jag måste ha hjälp för att bli mig själv och stanna där, utan att falla tillbaka.


Anledningen till att jag skriver det här, är för att jag för sista gången vill be folk om ta LITE hänsyn iallafall. Det är ingenting att skämta om, det är ingenting att håna folk för. Som till exempel kommentarerna på min blogg som "funkar inte vuxenpsyk eller?" det är ju ingenting att skoja om? Jag menar, vem fan gör så ens? Vad är det roliga i att folk inte mår bra? Allvarligt.. Sen kan jag även tillägga att jag inte har varit inlagd någonstans eller så?


Jag brukar inte bry mig så mycket om vad folk säger i vanliga fall. Men nu bryr jag mig om att folk/någon skriver kommentarer på min blogg om att jag har varit elak mot folk, att jag har fått folk att må dåligt osv. Det är inte sant! För är det någonting jag är noga med är det att man ska vara ärlig. Att man ska säga saker direkt till folk, istället för att snacka runt en massa. Sen skulle jag väll aldrig medvetet vara elak mot mina kompisar, och folk jag umgås med? Sen skulle jag inte orka vara taskig mot folk över huvudtaget. Vad skulle jag tjäna på det? Fattar faktiskt ingenting. Det gör mig bara förvirrad när jag inte heller vet vem som kommenterar..

Det är väll klart att jag har gjort dumma, korkade och omogna saker. Herregud, det har väll alla. Snackat skit osv har väll varenda 14-åring gjort på högstadiet? Men det var ett tag sen jag "kom ifrån" sånt. Det vet folk som känner mig. 

Jag menar, vem kan vilja medvetet vara elak mot mig? Vem kan vara så störd att skriva sånna sjuka saker och inte heller förklara vad den menar? Vem kan vara så feg och inte våga stå för vad den säger?.


Det blir bara sjukare och sjukare för varje gång jag tänker på det.. Usch, jag börjar nästan må illa när jag tänker på det.


Fan, vad skönt det vore att flytta, egentligen. Till en ny stad, där ingen känner en eller vet något. Man får välja precis vem man vill vara! Jaa, får väll se vad som händer framöver. Nu är ju skolan över så.




Låten har ingenting speciellt med något att göra, den blev bara random från min gamla lista!

Lördag

Kollar "kvällen är din" med Marielle och Jessica! Har bara spelat massa småspel och grejs.. Nu blir det en cigg med Marre på altanen under pausen!

Nu drar jag, bye anonyma spammare

Sluta kommentera min blogg. Tack på förhand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag leka en lek. I den leken existerar inte känslokalla människor. Inte heller folk som är elaka.
Verkligen inte personer som kommenterar min blogg och skriver randomsaker om att jag är hatisk.
Liksom.. Vad har jag gjort som är en så dålig människa så man orkar vara sådär onödigt svinaktig och empatilös?

Hade vart intressant att veta vad jag gjort som rivit upp så mycket, typ?
Menmen, jag röstar på följande: Inget. ->
-> Det är bara bullshit för att få en chans att tracka ner och leka att man har det bättre själv än vad man har.
Det är ju nästan som min lek, ju!
Förutom den stora skillnaden att jag leker min lek på ett eget sätt med mig själv - utan att skada andra människor.
Orkar inte leva på att vara elak mot andra människor, så trist.. För tillslut finns det ju ingen kvar att vara elak mot.
Då är det lika bra att lära sig skaffa kraft och energi till sig själv på annat sätt. Sen funkar den energin bättre! Den är äkta.


Det är konstigt det där. Konstigt att folk kan vara som ett stort hjärtlöst iskallt svart moln?
Hm. Trolleri, va? Kanske..

Får knappt in i min hjärna hur en människa kan vilja att en annan person ska drivas under jorden?
Finner iallafall ingen vettig/logisk/normal anledning.

En sak som jag verkligen inte kan förstå, hur jag än vrider och vänder på det, försöker verkligen förstå och
hitta en endaste anledning till varför det ska vara vettigt, dessvärre hittade jag INGEN.
Den saken är hur man kan försöka göra så att en människa som man en gång kallade vän ska bli sjuk?

Man går ju inte precis hem till folk och försöker slita av benen på dom. Eller försöker förgifta dem.
Nejnej, att försöka göra folk sjuka på det sättet skulle ju resultera i att man blev kallad för monster!

Men om man istället försöker göra folk sjuka i det inre, i själen, det psykiska, det är ju helt okej.
För det syns ju inte. Då märks det inte. Det som inte syns och märks - det finns inte. Eller???

Precis. Läs igen, om och om, tills du tycker det låter lika sjukt som jag tycker. Då har du förstått texten:)

Det är skumt. Ett mysterium som jag nog aldrig lär lösa. Människor är visst allt bra lögnaktiga varelser..


Nej, nu ska jag påbörja min lek! Hejdååååååååå galna tragiska fuckade värld^^




UPDATE:
Det här är ju helsjukt, vafan? Beroende/besatt av läsa/kommentera?


Imorrn blire lösen på bloggen och ingen behöver ens fråga om det, för jag ger inte ut.





B y e b y e .



P.S. Hahahha, humor:

Citat ur anonym kommentar:
"Jag står för de jag tycker.. extremt mycket. Eftersom tina är gode dubbelmoral"

Personen säger att jag "är" dubbelmoral (menar väll att nåt jag säger/gör är dubbelmoral..?) och sen säger personen att den står extremt mycket för vad den kommenterar/skriver/tycker, ändå kan den inte skriva namn? Är inte DET om något dubbelmoral? Att påstå att man står för vad man skriver, sen ändå fortsätta kommentera anonymt?


Tyckte det var lite såhära kvällshumor.. Där satt det sista som jag inte ens fattar hur jag orkade skriva. 
God natt!

Ibland gör denna låten mig glad



Vi har det dunderbra atm ♥


Life is shit, sometimes it's beautiful

Livet har sina gooooooooda stunder.....

Det är ju tur det! Att det finns några positiva stunder ibland.. För i övrigt suger det mesta ganska hårt.



...Bland annat att det snart är sommar! Det är en god sak.


Det gick upp i rök.-


Gammal, jag vet.

Vissa dagar kan jag sakna
Tryggheten från gammla dagar
Men det finns ingen som kan få dom tillbaka

Ibland vill jag återvända
Men det- finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Jag har fått växtvärk jag måste lämna

Staden känns för liten
Du och jag börja om det känns för tidigt
Eller för sent hur den än blir de
Kommer alltid vara en del av mitt liv.



Mammas gata


Hoj!

Nu ids jag blogga, wohoo.. Ikväll har jag hängt med Emma, Viking, Sebbe och Jimmy. Som vanligt, alltså. Vi har varit ute en sväng och gungat, även det som vanligt! Sen har vi bakat kladdmuffins, som tyvärr inte blev så lyckade..

Nu sitter jag iaf med Sebbe och Jimmy, har just kollat BB. Ska väll umgås ett tag till med dem! Har sovmorgon imorgon, sen är jag alldeles väldigt pigg efter all sömn som blev i helgen.

Peace!







Totalt misslyckade! Btw.. Bitarna är chokladbitar.


Gungtrippen

Känner på mig att jag inte kommer palla blogga på ett tag. Antigen så är jag för lat för sånt - eller så har jag fullt upp. Yeaaaaaaah. Vi hörs någon gång, sen.. Framöver, höhö..






Förra veckan var det helg




Blogga?

Nä.. Det ids jag inte nu.. Finns heller inget vettigt att säga/skriva!

Piteå cruising


















Festbilder

Har MASSA festbilder att lägga ut sen i helgen..

Även några sen Kalles i onsdags när Igor och Jonka fyllde år. Ids dock inte göra det nu, men slänger ut bilderna sen cruisingen i lördags alldeles strax iaf.. Inte så överdrivet många, men några bilder blev det iaf.


Billys pannkakor (PLÄTTAR)

Var en sväng på ICA för att handla lite småsaker till kylskåpet och då såg jag Billys pannkakor och kom på att jag inte testat dom, så blev som sugen. Har dock bara ätit chokladpannkakorna än, dom var helt okej! Mjölk till är dock ett måste.






3/5. Förressten så heter det PLÄTTAR, inte pannkakor..


Friday, i'm (not) in love

Sov dåligt i natt, låg och vred och vände på mig innan jag kunde somna, sen vaknade jag 2 gånger (ovanligt lite dock) under natten.. Så jag hade riktigt svårt att ta mig upp imorse, vilket innebar att jag såklart försov mig, delvis inte orkade ta mig upp, de två första lektionerna.

Linuz spammade mig med sms att jag skulle komma till skolan, men jag orkade knappt titta så jag sov ett tag till. Däremot var faktiskt turen för en gångsskull på min sida idag! Linuz ringde upp senare och sa att vi inte hade haft de två första lektionerna. Yey! Vilket innebär att jag hinner till min lektion 11:40 idag. Sen slutar jag.


Allting har förändrats


Ligger hemma och är sjuk

Hej! Har inte skrivit så mycket på ett tag, eftersom att det har varit fullt upp och av lite andra personliga anledningar. Jag har legat hemma och varit sjuk igår och idag också. Skulle verkligen behöva piggna till, äta, städa, diska, renbädda och eventuellt tvätta..

Det tror jag dock är för mycket begärt av min kropp idag, sen så känner jag mig sjukt lat och slö, haha, som vanligt. Men ta någon macka eller lite fil borde jag väll iallafall kunna få i mig, är ju faktiskt hungrig och har matlust!

 


Måndag

Igårnatt slog jag igång lejonkungen innan jag skulle sova. Inatt vaknade jag en gång i timmen, helt sjukt så drygt! Sen har jag fått för mig att sluta röka nu också.. Dock skulle jag nog behöva "nattcigg" att röka ifall sömnen hade tänkt fortsätta vara kaos.. Det är lugnande, så lite hjälper det!

Idag har jag iallafall fått lite saker gjort, har varit på ICA och apoteket.


Valborg

I fredags for jag till Luleå kring 23-tiden och var där tills igår. På lördagen for vi och kollade på en majbrasa, sen vidare på fest och kvällen slutade med krogen!

Blev en bild på brasan, sen typ randombilder från krogen. Haha, inga bilder på de jag egentligen var där med..





?






RSS 2.0