Goood morgon

Jag mår illa, härligt härligt! Inte mycket.. Ska iväg på läkarbesök om ett tag, sen hem och sova igen.

Peace.


Helt ok!

Sitter och käkar lite pringles, muuuumma! Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan dra dit och dricka lite kaffe. Även hänga på hennes altan. Liiiksom palla sitta inne i detta finväder?!

Har det alltså helt okej nu, skööööönt. It makes me happy_girl.!


Sen igår

♥ Min studentnalle är tillbaka ..!


....

Dööööööööööööööööööööööö.


Hej.


Färgbomb 500 före - efter






En till efterbild:


Haha jahaja

Google-kändis! Höhö. Nämen jag googlade på "färgbomb 500" för att se andras resultat.
Och hoppsan, där hittade jag en bild på mitt oranga hår. Jaja,
bara inte folk tror att det blir den färgen av den =D


Färgbomb

Sprang ner en snabbis på stan för att hämta ut medicin och köpa cigg.
Köpte även en färgbomb! Har väntat på att rätta färgen ska komma in på ett ställe.
Tänkte springa och kolla om den fanns på ett annat ställe, vilket den gjorde!

Perfekt.
Ska testa med en gång!





Jag vill festa, supa, ha roligt!

Åh. Ge mig helg. Hallååhallååå.. Vill dricka, umgås, ha roligt, vara glad, må bra, le, skratta - allt! Ja, jag vet att det är sjukt och får mig att framstå som en alkoholist som inte kan ha roligt utan alkohol. And so what? Hur mycket bryr jag mig? Inte ens lite. För det handlar inte ens om det.

Jo, jag vet att det bara är måndag.. Det suger ju som! Aja, får hoppas att veckan går foooort!


Så jävla glad och nöjd cheeeeeey där till höger, precis bredvid snubben som heter Joakim Mr Långström!



Vackra låtar


Deleted

Jag råkade av misstag radera alla svarta, mörka, deprimerande inlägg. Var faktiskt inte meningen.. Skulle byta kategori men kom åt fel knapp. HOPPSAN! Men lika bra var kanske det. Slipper ni läsa och ta del av mina jobbiga stunder. Fast.. Jag kommer fortfarande skriva av mig när jag känner för det, så det kvittar egentligen om de gamla finns kvar eller ej.

Jag älskar att skriva. Att skriva av sig är bra. När ångesten kommer är det ett sätt att försöka fokusera på annat. Det är ett sätt att åtminstonde försöka hantera den på ett lämpligare och bättre sätt. Om det funkar, var en annan femma.. Iallafall värt alla försök i världen!

Åh. Ibland känner jag mig för gammal för att må dåligt. Men hur ska man kunna vara det? Det är en dum och dålig tanke. Men jag tänker liksom att.. Det har varit jobbigt nog länge, det borde bli bra nu. Jag är ändå 20 år snart. Eller, ja, om ett halvår fyller jag 20. Jag hoppas att den 6:e december 2011 när jag blir 20 år gammal så kommer mitt liv se annorlunda ut. Tror gör jag inte, men hoppas. Hoppet är viktigt!


Jag känner iallafall att jag gör allt jag kan för att komma framåt. Det är det viktigaste - att göra så gott man kan!


Peaaaaaaaaace.
 



Vem är hon? Vem är jag? Vem föddes jag till? Vem ska jag vara? Vem kommer jag bli?

"God"(nej) morgon...

Cervello – Carry Me Home
Cervello – Someday


Gör det lite bättre med musik...

Gunga i badhusparken

Jossan ringde och bad mig komma ut och gunga med henne, så jag gick ut och gungade med hon och Benjamin! Skönt att komma ut en stund, faktiskt. Bara surra, svammla och inte tänka så mycket. Sen förstås skönt att prata om roliga saker som vi planerat framöver, så man har någonting att längta till. 


                          


Hemskt...










Finns så mycket hemska psykiska sjukdomar.. Uschusch! Finns så många som lider i tysnad. Bara för att det inte syns, betyder det inte att det inte finns. Det är inte lätt att förklara att man är sjuk när man ser frisk ut. Känner mig verkligen illa till mods av att se sådana videor.. Verkligen hemskt!

Folk är sådana idioter ibland, som skämtar om/ignorerar sånt... Vet inte ens vad jag ska skriva mer, det är så läskigt, skrämmande och tragiskt att läsa/höra/se om..

Vackert


Jaassåja

Hade en trevlig men lugn (kanske lite FÖR lugn..?) midsommarhelg! I torsdags lite chill och smådrickande, hade faktiskt supertrevligt. Sen typ samma på midsommar också. Igår var det en lugn hemmakväll hos mamma.



Nu är det söndag och livet suger igen........... Bara hålla ut och försöka få den deprimerande veckan överstökad, så det blir helg igen. Då blir ju faktiskt livet lite roligare måste jag säga. Då lever man liksom ett annat liv, kan man säga. Det är på helgerna jag LEVER. Då har jag kul, trivs, mår bra. Åh. Ge mig bara helg, tack..!!


  
,.-,.-.-,.- Mhhh........................


Midsommarafton

 


 
Har ätit midsommarlunch/middag med mamma och är kvar där än.
Ska snart fara iväg till Jossan och Benjamin för parteeey!

Trevlig midsommar allihopa, puss å hej!!


Tjenahejtjo

Imorse kom Sebbe hit i fyllan med en öl i handen! Haha. Sen drog vi till KAP, eller.. Till helikopter (reklambyrån) där vi hade studiebesök. Efter det for jag till mamma och drack kaffe.


Nu har jag varit hem och käkat lite, ska strax iväg till arbetsförmedlingen på nå informationsmöte. Sen ska jag tillbaka till mamma oså ska vi fara till Luleå! Aja, nu blir det en cigg sen iväg. Tjotjo!





Amaranthe


Såååå fiiiinaa!!

Amaranthe – Hunger
Amaranthe – Rain
Amaranthe – Amaranthine
Amaranthe – Leave Everything Behind


Kvällen + bild till J

Jag var så duktig att jag dammsög, skurade, diskade OCH dammtorkade!! Woho, älskar nystädat. Så härligt att komma hem till en nystädad lägenhet och slippa känna press att städa, hööhö.


Iallafall. Efter det att jag hade städat så for jag och köpte cigg åt Carro, så tog en rök och surrade lite med henne på torget! Sen for jag och umgicks med Jossan och Benjamin. Drack kaffe med 6 dagar gammal mjölk (hårdingar som jag och Jossan är!! Kan ju tillägga att den INTE luktade surt eller innehöll klumpar, såg skitfin ut!), satt och surrade, planerade midsommar lite, sen var vi även och gungade en sväng i badhusparken. 

OCH JOSSAN, HÄR ÄR BILDEN:


 

            Hihihihi.




Cleeeeant

..Eller snart iallafall. Hoppas jag! Har varit hos mamma i eftermiddag. Hon var så snäll och lånade mig 500kr, eftersom att jag är pank till på måndag.. Så har varit på Willys och handlat lite käk. Sen åt jag med mamma och Jocke middag från Sunes, hee-he.


Nu hade jag tänkt dunka musik och städa! Måste ju ha midsommarfint, även om jag ska festa borta!

Amaranthe – It’s All About Me (Rain) ♥
This is who I am
This is what I feel
Every time I dream
A rain falls over me
This is how it feels
I'm starting to see
Can't you see it's all about me
This is who I am
This is what I feel
It's all about me
Me

God natt

Ikväll kom Jimmy, Viking, Sebbe och Markus förbi en sväng. Efter det att alla hade farit så for jag ut och åkte lite bil med Krille och Linuz! Vilket var bra, eftersom att sitta i en varm bil gjorde mig sjukt trött! Så jag tror att jag kan sova utan problem nu, hehe.


Ska lägga mig och glo lite på Magnus Betnér, sen förhoppningsvis sova! Nattinattii..

   

                                                      Han är fan gode awesome den där mannen!

Ointressant om ni ej följer bloggar

Eftersom att jag läst alla storbloggarna slaviskt sen länge tillbaka,
eller.. Nu läser jag väll inte slaviskt, men kikar då och då.

Iallafall, Dessie har nu släppt sin låt. Faktiskt duktig på att sjunga, helt okej partylåt!
Även om det kanske inte riktigt är min musiksmak annars, så.



Bättre än dom andra bloggarnas låtar iaf! Bättre video, röst, melodi, text osv. Mer välarbetad och seriös helt klart!





Två världar


Hähä, oså Jossan som syns på vänster sida! Bakgrundsbilden är för övrigt klassen på studenten, yoo.


Dagens nya


Tröjan och pennan vi fick från PT. Höhö, gratis!


Cubus 299:- -50%


Cubus 149:- -50%


Cubus 129:- -50%


Cubus, 2st för 39:- (tror jag)


Nytt

Börjar med att visa saker jag inte köpt idag, utan tidigare..



En tröja jag fick av mamma från Gina!


Skorna jag hade på studenten, som dock redan är förstörda. Haha! Din sko 299:-


Norrbottens ringen (studentpresent) Sivs ur & guld 450:-


Finally.

Fan vad fint med Spotify igen utan att behöva bry sig om tiden och hur många gånger man spelar låtarna. Äntligen kan man kanske bli mer sig själv igen och ha mer koll på musiken!

Har ju då missat både att Adept och Soilwork gjort ett 2011 album.. Bra ens!


TACK FINA SYSTERYSTER MARIELLE! Puss ♥

Tisdag

På PT fick vi en t-shirt och en penna, wey! Sen var jag på stan med Jessica och köpte en kofta, en tröja, en t-shirt och två nagellack! Orkar inte fota någonting av det, sorryyy. Kanske en annan dag!


Fan, vad dålig jag har blivit på att fota och orka lägga ut det? Måste börja ta mer kort..


En god natt

Wiho! Somnade tillslut igår på kvällen, efter många vakna timmar. Har dessutom haft en riktigt bra natt! Inga mardrömar så vitt jag vet och bara vaknat 2 gånger på hela natten! Har alltså sovit hur skönt som helst, fan vad bra. Helt awesome, faktiskt!!!!!!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska vi på studiebesök på PT med KAP. Senare blir det kanske stan med lillasyster! Ringde mamma för ett tag sen, så dom var påväg hem från Gävle, snart framme i Luleå! Höhö.


Puss å hej!

Wööj

En vaken natt.. Varit ute och rökt med Mange nyss också. Har även hunnit duscha och göra mig klar.. Sååå.. Nu väntar KAP om 50 min. Palla regn!!! Åh. Orka nå ens.

Fan vad kuul.

Skitskoj... Är vaken än. Har grymt ont i huvudet, gäspar hela tiden, är så jävla trött! Inte kan jag sova mer för det inte.. Har verkligen försökt med ALLT. Har till och med varit ute och gått i typ 15 minuter för några timmar sen.
 
-Yes. I spöregnet. Blev genomblöt av min lilla snabba prommis mig-zoon-torget-zoon-mig.

Hade varit helt okej att vara vaken om jag inte hade varit trött, men nu är jag verkligen SJUKT trött. Helt slut. Kan inte tänka och orkar inte göra någonting heller. Det suger. Förstår inte hur jag ska orka "upp" om 2 timmar och sen iväg på KAP vid 9-tiden. Fast jag tror inte jag kommer sova, men ska försöka in i det sista..

Om det så bara blir en timme är det mer värt än ingenting. Min kropp tål verkligen inte sömnbrist. Varken fysisk eller psykiskt. Blir en plåga med för lite sömn.

Ingen idé heller att ta sömnmedicinen nu. Fast den tar jag aldrig, eftersom att jag har märkt att den inte funkar. Enda som blir är att jag blir dubbelt så trött, men kan ändå inte sova. Blir alltså bara jobbigare och en större plåga. Sen blir jag verkligen en zombie dagen efter, huvva.. Grymt svårt att ta sig upp då. Detta kanske jag dock nämnt tidigare? Har ingen aning. Bryr mig inte heller värst hårt.


TUR ATT JAG HAR EN BLOGG ALLTSÅ! Fan den bästa vännen man kan ha ibland.




Älskar dessutom att jag får röda ögon då jag inte sovit. Ser typ helt nedrökt ut eller nåt.. Inte ok..



Flippar snart, sjuk natt

Måste blogga. Får inte slappna av. Det regnar. Jag hör musik. Måste, måste, måste hålla mig sysselsatt. Får inte stanna av. Inte slappna av. Lugn. Måste vara lugn, men ändå göra något. Det går inte, funkar inte, kan inte, får inte, vill inte. JAG VILL INTE. Jag måste väll förhelvete få bestämma själv. Ha mig egen vilja. Mitt liv. Snälla, låt mig vara. Lämna mig ifred. Snälla, snälla. Jag ber. Eller nej. I helvete att jag ber! Jag blir förbannad. Låt mig vara. Håll tyst. Tyst. JÄVLIGT tyst.

Ojojojoj...

Gungar fram och tillbaka. Håller för öronen. Som sagt, lyssnar på regner och musik. Sen skriver jag. Det gillar jag! Massor med saker att göra. Jätte bra. Röka, det kan jag också göra. Röka massor av cigg! Kanske gå ut och gå? Nej. Ut vågar jag inte gå i regnet. Det går inte. Det blir bara fel. Gick inge bra sist. Nej. Det blir bara värre. HM. Jag tror jag flippar snart. Eller, nej. Lugnet börjar komma. JAAA, det funkar. Bra. Stick. Försvinn.

Ring

marre om Studentpresent:
vars köpte du norrbottensringen & vad kostade den???! :D


Jag köpte den på Sivs ur & guld där jag hade presentkort. Den kostade 450kr!
Finns även en i smalare version, som är billigare, minns ej exakt pris. Jag gillade den tjocka bäst :)

PHB och lekt!

Ikväll kom först Linuz och Qvist hit på kaffe och bullar. Sen kom även Jonka, Krille och Carro förbi.
Även Sebbe, Viking och Jimmy var förbi en snabbsväng. Fullt alltså!

Jag, Carro, Krille, Jonka, Qvist och Linuz for sen till PHB och lekte av oss lite i slottet..!
Sen nyss så for Qvist och Linuz från mig efter lite kortspelande.

Ändå bra söndag! Skoj att umgås och vara ut en sväng.



Bild jag hittade i mobilen sen studentveckan.
Jag, Jocke.A, Helena, Jimmy, Jocke.L och Sebbe lirade basket  och drack öl på backa.
Var hur skoj som helst!



Inte helt enkelt,.


3 månader senare

Gjorde denna lista för ca 3 månader sen. Gör samma igen, för att se om svaren har någon skillnad. I brist på annat. Ja..

Lär känna mig-listan!

 

5 FRÅGOR OM DIN DATOR
Stationär eller bärbar? Då: Bärbar.
Nu: Fortfarande bärbar.
Vad har du som internetstartsida? Då: http://bigbrother.se (ja, jag vet att jag är nördig!)
Nu: http://google.se
Vad har du som bakgrundsbild? Då: En skitsnygg bild på Sonic Syndicate ♥
Nu: Några olika standard från Windows 7.
Använder du spotify? Då: Självklart. Den som kom på det är min hero!
Nu: Jo. Eller.. Inte atm. Måste uppdatera mitt unlimited.
Vad är det första du gör när du sätter dig vid datorn? Då: Slår igång musik, sen FB och MSN.
Nu: Ja, det är väll samma.

 

5 FRÅGOR OM DIN UTSIDA
Vad har du för hårfärg? Då: Olika. Just nu röd/orange!
Nu: Lila/rött.
Hur lång är du? Då: 158cm.
Nu: Samma.
Vad har du för skostolek? Då: 37-38.
Nu: Samma.
Tjock, normal eller smal? Då: Normal.
Nu: Normal/småtjock (beror på vem man frågar).
Piercingar/tatueringar? (Isf vars/vad) Då: Ingen tatuering, men det kommer! Lär säkert bli fler än en. Älskar tatueringar, så snyggt! Har piercing i öron, tunga, underläpp, näsa, navel. Har haft i överläpp och höft.
Nu: Samma.

 


5 FRÅGOR OM MUSIK
Vad gillar du för sorts musik? Då: Är typ allätare. Men för det mesta rock/metal/core-typ..
Nu: Lyssnar på olika.
Vad betyder musik för dig? Då: ALLT! ♥
Nu: Samma!!!!! 4-ever ju.
Vilken är din favoritlåt? Då: Åh.. Kan verkligen inte välja EN..
Nu: Samma.
Påverkas du lätt känslomässigt av musik? Då: Sjukt mycket.
Nu: Samma.
Kan du spela något instrument eller sjunga? Då: Tyvärr inte. Önskar innerligt att jag kunde!
Nu: Fortfarande en dröm.

 

5 FRÅGOR OM TV/FILM
Följer du några TV-program? Då: Ja, big brother!
Nu: Nej.
Vilka är dina favoritprogram? Då: BB, sen gillar jag typ massa komediserier såsom vänner, Two and a half men, HIMYM, Jims värld osv. Typ alla. Men följer inget spec. Laddar mest ner.
Nu: Samma.
Vilken är din favoritfilm? Då: Edward Scissorhands sen länge tillbaka.
Nu: Samma. Och "I rymden finns inga känslor".
TV eller film? Då: Beror på. Film om man är med andra.
Nu: Samma.
Vilken är din favoritkanal? Då: TV11, för där visas BB! Haha, nejmen, jag vet inte.. Typ Disney Channel. Fast den har jag inte ens..
Nu: Typ kanal 5 eller nåt.

 

5 FRÅGOR OM KÄRLEK
Har du något förhållande? Då: Nej.
Nu: Fortfarande nej.
Har du varit kär (på riktigt) någon gång? Då: Jag vet inte. Två gånger är vad jag tror iaf. Det är iallafall de känslorna jag kan förknippa med kär, hittills.
Nu: Tror fan inte det.
Vad är kärlek för dig? Då: Det bästa och det värsta en människa kan uppleva.
Nu: Ingenting, typ. Skit.
Singel eller förhållande? Då: Beror på. Ett bra förhållande, annars singel helst!
Nu: Vet inte, bryr mig inte.
Har du lätt att bli kär? Då: Nej. Intresserad och så har jag superlätt för att bli, men.. Kär, det ska det mycket till innan jag blir. Usch, svåra frågor.
Nu: Nejnejnejnejnej.

 

5 FRÅGOR OM VÄNSKAP
Några få nära vänner eller många bekanta? Då: Jag har väldigt många "bekanta".. Men jag vet inte. Vill nog ha många bekanta, men ändå någon nära vän. Kan inte välja!..
Nu: Vet inte, bryr mig inte.
Tror du att du är en bra vän? Då: Eh. Svårt att svara på, men jag anser själv att jag ställer upp mycket för mina vänner och går inte bakom ryggen. Dock är det ju, som jag nämnde, så att jag har mest bekanta. Så det är svårt.
Nu: Försöker väll då jag orkar.
Har du någon bästa vän? Då: Nej.
Nu: Nej.
Vad betyder vänskap för dig? Då: Vet inte. Ids inte dra någon lång förklaring!
Nu: Vet ej.
Tjejer eller killar, vad föredrar du att umgås med? Då: Jag passar bäst tillsammans med killar, men visst gillar jag att umgås med tjejer också. Dock har jag nog roligast med killar, eftersom att jag som sagt passar bäst med dem. Nu drar jag inte alla tjejer över samma kant, men majoriteten av tjejer är bakfalska och snackar bara massa bull såfort någon vänder ryggen till, och jag orkar verkligen inte med sånna människor. Sen har killar en annan humor och ett annat betéende, där jag platsar mer.
Nu: Typ samma.

 

5 FRÅGOR OM DITT BOENDE
Bor du hemma hos föräldrar? Då: Nej.
Nu: Ibland.
Vad har du för gardiner i ditt rum/ditt hem? Då: I "vardagsrummet" mina favoriter som är svarta och mysiga! I köket har jag svart/vit/gråa panelgardiner.
Nu: Samma. Fast andra i köket.
Vars bor du? Då: I stan.
Nu: Samma. Ibland Sjulsmark också.
Hur bor du? Då: I lägenhet.
Nu: Samma.
Bor du med någon eller själv? Då: Jag bor själv.
Nu: Samma, förutom då jag är hos mina föräldrar.



Tråkigt nog var det ju typ samma svar..


it's not what it looks like..



Who am I?


Hårsnack

För några dagar sen så färgade jag håret. Blekte det först.
Konstigt nog blev det rätt ljust av EN blekning.
Med tanke på att jag hade mycket rött i och mörkt så var det konstigt.
Hade jag blekt det 2 gånger till och använt silvershampoo hade jag nof blivit blond.

Vill dock inte bli blond. Däremot ångrar jag att färgen jag hedde i efter var så mörkt.
Blev nästan som innan. Fan. Skulle väntat och köpt en annan lila/röd.
Aja. Kanske blir ljusare efter ett tag! Sen ska jag köpa en färgbomb också.



  


-

Det kommer och går. Upp och ner. Hit och dit. Vill och vill inte. Kan och kan inte.


Jahaja. När ska det sluta? Bara undrar liksom...

Skål från mig, Micke och Kekke!!

 

 



Jaaa, skål från mig och Micke på bilderna! Kekke sitter brevid och skålar Carlsberg!
Nog har jag allt bra härliga killkompisar som ställer upp och botar min rastlöshet, he-he.
Peace for tonight, puss.


Studentpresent

I studentpresent av mamma fick jag två presentkort.
Ett på Cubus 500:- och ett på Sivs ur & Guld 500:-

Köpte mig en Norrbottensring på Sivs ur & Guld som jag bara äääälskar! ÄLSKAR ringar.



Bättre bilder för den som inte vet hur den ser ut, EJ mina, har bara gjort om dom lite (google.se):





Tror dock att de flesta är medvetna om vad en Norrbottensring är!


Detta ska tina göra!

Haft det i tankarna ett tag nu. Fortfarande fast besluten!


 

Mitt fina stjärntecken på högerhand.


Fredag, ju!

Jaa, vad skulle man ha hittat på idag då? Fredag och allt ju!

För pank för att festa.
För rastlös för att sitta inne.
För lat för att gå ut.
För pigg.
För trött.
Kan inte sova.

Mår för bra för att deppa.
Är för depp för att ta tag i något.



Gah. Going insane! Hatar att inte kunna placera dessa känslor. Inte veta varken ut eller in. Vet inte ens vem jag själv är eller vad jag egentligen vill med mitt liv.


Fy. Vilket hell.



Vem, vem, vem, vem? VEEEEEEEEEEEEEEM?????????????



Grym låt med grym video


Helt slut

Just nu känner jag mig lugn. Eller.. Rättare sagt utmattad. Tömd på energi. Den använde jag upp på alla tankar, analyseringar, vridningar och vändningar. Energin gick åt till att försöka komma fram till ja eller nej. Det behöver jag i och för sig inte grubbla mer på nu, utan jag får vänta och se vad som sker. Jag har min teori, om den stämmer blir jag både glad och ledsen.. De känslorna behöver jag dock inte ta tag i nu. För jag vet inte. Vet inte. Än. När jag vet, DÅ kan jag börja känna efter hur det känns. Först tror jag det blir glädje, sen sorg.


Äsch. Nu ska jag sluta slita ut min hjärna och ge den huvudvärk. Laddar just hem första säsongen av "Hjälp!", som jag faktiskt aldrig riktigt sett.. Ska mysa i sängen, kanske äta lite glass och förstås - hoppas på en fortsatt lugn och kaosfri kväll. En kväll fylld av avslappning. Det förtjänar min kropp och framförallt min hjärna just nu!



:(

Åh.. Vill, men vill ändå inte..


Galet

Jååå, lite lagomt sådära paff. Hm. Aja.
Berättar en annan gång, yaoo.

Får seeeeee vad som skeeeeeeeeeeer. PUSSPUSSHEJHEJ!!

Jävla helvetes pissfan

Jahaja. Som väntat dåå. Nu har det blivit sämre igen. Dra åt helvete vad less jag blir! Det var ju så bra. Så pigg, så glad, så uppåt, så fint, så skönt.. Men NEJ. Såfort festen och studenten var över så självklart skulle vardagen återkomma precis som förr.

Åh. Hoppet som kom försvann. Möte idag iaf..



DRA ÅT HELVETE(!!!!!!).

Tjenare

Tjejen som suger på att blogga? Ehjo. Aja, får väll ta upp det någon dag när jag orkar. Har ju som haft fullt upp med allt firande före/under/efter studenten. Har inte så mycket att skriva mer än att jag har haft jävligt kul.

Jo, idag började jag på KAP också.. Hähä, ändå rätt soft. Imorgon kommer min söta bästa lilla Jessica och ska sova här. Blir bland annat att shoppa lite tror jag!




Våran vagn som lätt var den grymmaste, ehjå.




Jag och lillebroooooor.








Jajajaja, tagga?

Orkar inte lägga ut nå bilder nu, men tänkte lägga ut en sen i fredags!

Ikväll blir det någon öl i härliga sommarvärmen och solen, dock lugnt.. Palla bakis!
Nu väntar jag då på Jimmy osv, sen kommer Jocke. Sååå, hörs.




Jag och Jockee!


Delar av klassen BF3B!


Tisdag

Blev en fett galen fredag, men skoj! Sen lördagen blev rätt lugn. Fortfarande jävligt lycklig att jag hade så tur att jag hittade min väska! Underbaaaart.. Nu ska jag iaf iväg på KAP-möte snart. Blir info om det.. Sen ska jag göra ett annat ärende, så att säga.

Men fört av allt ska jag förbi apoteket och köpa en grejj! Ska köpa en typ.. Vad heter det.. Tablettdosa! För jag har så dålig koll när det gäller mediciner.


Ikväll vet jag inte än vad som sker! Men solen steker, så nåt hoppas jag!


Pusspuss. ♥



   
    Inte bild från idag, men det är samma stek väder utanför mig!



SKÅÅL!

JAA!!!!!!!!! Har återfunnit min väska, och ALLT innehåll..! Den var på Kalles. KALLES ÄR BÄSTA utestället!

Kärlek till personalen på Kalles som fixa min väska, PUSS! ♥♥♥♥♥


 

 











SKÅL FRÅN MIG OCH SEBBE!


Fml, otursförföljd......

NÅN SOM SETT MIN VÄSKA?!?!?! KAMERA? MOBIL? BÖRS? LIVET?!??!?!1


Sommar, sol, student, öl

Sitter med Jocke hos mig just nu och tar något glas!
Strax bär det iväg mot Öjebyn där vi (BF3B) har klassfest, som Jocke fått äran att joina.
Efter klassfesten, som blir mer en förklassfest, bär det iväg till andra festligheter!


KÄNN TAGGEN!!! STUDENTEN 2011 - HERE WE COME, YAO.


Jocke leker fotografisk.










Pöss

Har städat och handlat på morgonen. Fan, vad skönt!!! Nu blir det stan med Jessica om ett tag, sen hem och eventuellt ta en powernap (tror dock inte jag har tid med det..), sen göra mig klar för kvällen!


Just nu är jag enormt otaggad. Sjuuukt trött! Sovit 3 timmar inatt bara.. Gah! Aja, he orn sä.


Torsdag

Idag har jag bara tagit det lugnt, spelat lite kort och yatzy här hemma. Sen följde jag och Jessica med Carina till hennes kompis som hade en jobbarkompis som gjorde egna smycken, jätte fina! Carina var så snäll så jag och Jessica fick välja varsitt smycke som hon köpte åt oss. Blev ett fint enkelt armand för min del, hade så tur att det för en gångsskull passade mina smala handleder!


Sen under kvällen for jag till Frida i Norrfjärden där klassen grillade och så. Var tvungen att få reda på vad som händer och sker nu innan studenten! Blir iallafall klassfest imorgon hos Linuz. Känns kul, eftersom att jag faktiskt är på humör för fest. Tror det blir jätte trevligt det.



Nu hade jag tänkt sova, eftersom att jag ska upp typ 7 imorgon, och ta bussen in till stan. Ska under dagen gå på stan med min lillasyster, ska försöka leta mig några studentkläder, som jag inte gjort än.... Sen blir det hem (till min lägenhet), försöka städa och därefter tagga fest!


God natt!

  

Ursäkta den kluddiga skrivining.. Skyller på tröttheten!



Lalalal...

God morgon! Dusch nu, sen får jag se hur dagen ser ut. Hörs.

Soova



Sover med lillasyster i hennes rum inatt, myspys! Blir film nu efter BB. God natt!


Soova



Sover med lillasyster i hennes rum inatt, myspys! Blir film nu efter BB. God natt!


Dags att tagga lite smått :-)

Snackade ganska precis med Linuz och det låter som att det blir lite öldrickande på fredag! Känner mig faktiskt sugen på lite festligheter. Bra, mycket bra. Kommer säkert bli supertrevligt! Wiho, tummen upp.


Hahah Jessiiiiii

Humörsvägningarna flöööödar! Haha, lite småkul ändå. Iallafall när det är uppåt! Festsugen som fan är jag också. Menmen, får hålla ut till helgen. Har inte festat på en månad, så det kan väll vara dags med lite tagg för sånt. Är ju studenten och sommar snart!!!

 Nu blir det en cigarett (har rökt hur mycket som helst idag..) ute i solen, sen ska jag äta grillat till middag. FETT!




Puss♥

Psykar loss









Är arg (typ oseriöst, men ändå seriöst), glad, festsugen, dampig, hetsig, sur, ledsen, stark, svag
och framför allt: FLYTTSUGEN!

Allt på samma gång. Nödvändigt. Då kan man inte placera känslorna rätt! Gah. Going insane!


KAN SAMMAFATTA SKITEN SOM KOFFEIN SAMT NIKOTINÖVERDOSERAD TJEJ.

Sen blir jag ju inte lite galen på bloggjäveln. Den är mer psyk än mig, typ. Går inte att göra fet, kursiv eller understryken text, förutom om man gör hela texten i samma.


Det satte igång tankarna

Fan. Ledsen jag blir när jag läser gamla blogginlägg på min gamla blogg! Vad hände med alla människor? Vad hände med det roliga? Vars gick det snett? Hur kom elakheten och skitsnacket till? Vad händer den här sommaren? Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag göra av den? Hur kommer det bli? ÅH, JAG BLIR GALEN PÅ HJÄRNANS ALLA FRÅGOR!

Vill ha lika roligt som 2010 (helt roligare dock), fast på ett helt annat sätt! Inte alls den i repris tack..

Medicin

Varför jag skriver detta är i första hand för att jag själv ska ha koll på hur det går! Sen eftersom att det är en del av min vardag, mitt liv.

I lördags började jag med en ny medicin. Hittills har jag mått rätt bra (egentligen väldigt bra), inte märkt av några bieffekter utom lite illamående som dock snabbt övergått.


Är alltså inne på 5:e dagen nu. Idag mår jag rätt så skumt. Jävla skit.. Det är förvisso inget allvarligt eller så att jag mår jätte dåligt, men jag förbereder mig för att dagarna framöver kan bli jobbiga!

En annan positiv sak är att sen jag kom till Sjulsmark har jag haft riktigt bra nätter! En natt hade jag myrkryp och det var grymt jobbigt (vet ju dock att det berodde på en medicin, så den tar jag inte nå mer innan läggdags, eftersom att det är andra gången jag fått sitta och slå på armar eller ben om nätterna p.g.a. den!).

Sen har jag vaknat endast EN gång under en natt, sen en annan natt vaknade jag en gång på morgonen kring 6-tiden. Vilket inte är någonting. Så himla skönt! Har dessutom bara tagit sömnmedicinen två nätter. Vilket innebär att jag sovit jätte bra av mig själv 2 av 4 nätter! Grymt.



Kan inte sätta ord på vilka känslor jag känner nu, så smilisarna får stå för mig just nu!




Gröt





Jag som gillar gröt (all gröt!!) tyckte den var jättegod. Måste nog köpa hem till mig någon dag!


Torsdag. Nej, vänta.. Onsdag! Eller???

Idag när jag vaknade och skulle kolla någonting på datorn, så funkade inte internet. Då jag hade brist på saker att göra så bäddade jag och städade lite i min lillasysters rum, sen kokade jag kaffe, tog en cigg och plockade ut diskmaskinen. Efter det blev jag less på att vara data-lös så,

jag gick och väckte min lillebror (eller.. fel. Han var redan vaken!) och bad han fixa internet! Nu blir det en cigg med han, sen ska jag ta mer kaffe.

RSS 2.0