Hej hörrnii,

Återkommer då jag orkar lägga några rader här lite oftare! Peaace.


Jossans kissar :-)





Den stora (mamman) heter Tequila och lillan Smirnoff.. Så söta!


Bilder från i fredags!!


Tacos med lillasyster <3

Innan maten så var vi på stan med Ina och Elvira.
Satt utanför Röda Lyktan, drack kaffe och fikade. Mys ♥


Så jävla less..

Det är fredag, varmt ute och jag vaknar med ångest över... Ingenting?! Bara denna jävla eviga ångest.. Den vrider sig i magen och gråten finns i halsgropen, men inte fan kan jag gråta för det. Dock är det inte sådär explosiv-jobbigt som det kan vara.. Den mest ligger där och gror utan att explodera.. Aja.

Det blir säkert mycket bättre senare under dagen. Är kanske bara för att jag inte vaknade av mitt alarm som jag hade planerat. Det gör i och för sig inget ju, eftersom att jag blev väckt via telefonsamtal. Men ah, det borde ångesten förstå också. Ska ta en cigg, sen göra kaffe så blir det nog bättre, hihi. Känns för övrigt redan lättare, när jag har fått blogga av mig lite.. Älskar bloggen ♥


Puss hörrni!


Igåååååååår




Tisdag

Har varit duktig och farit på KAP idag, eller.. "Orka" som jag går nu. Borde pallra mig iväg på ICA och handla också, börjar bli så tomt att det nästan ekar i kylskåpet ju, haha! Det orkar jag dock inte göra nu, känner mig laaaaaaat..

Jossan och hennes kissar for även för en liten stund sen! Hade dom på sovbesök inatt. Skönt att slippa sova/vara ensam. H a t a r verkligen e n s a m h e t kvällstid. Tur jag har mamma som bor i stan iaf, så jag kan sova där ibland, he-he.

Nu tänkte jag lägga mig och glo lite Gossip girl istället för att svammla här, medans jag väntar på att mamma och lillasyster ska komma hem, så jag kan fara dit på en kaffe eller nåt..



Hare gött! För det har faktiskt jag ändå just nu, lite iaf.


Bild från idag

Har varit på stan med Jossan, Ina och hennes supersöta dotter Elvira idag!
Sen gick vi förbi badhusparken en sväng och lekte, hur mys som helst.


Jag, Ina och Elvira!


Mitt halsband är borta :'( R.I.P!


Sett på fejjan

Såg att många satte denna på sin status.. T-r-u-e!


Sunday, bloody sunday

Ska lägga ut nå festbilder, men orkar inte nu. Har ingenting att skriva heller.. Hej, typ.. Hej då!

Vintime

Har storstädat lägenheten! Dammsugit, dammtorkat, skurat, plockat och snart har jag även tvättat färdigt. Grymt nice med nystädat.. Jag och Jossan sitter nu hos mig och dricker svartvinbärsvin med fruktsoda och is, muuums! Jessica har även kommit förbi en sväng medans mamma är borta och gör något, så hon kör på fruktsoda och is, hehe.


   


JUST NU:










Senare ikväll blir det vinkväll med Ina för min del, trevlarns!!!


Ett fucking tips


Onsdag

Sitter och lyssnar på musik och tänker på en massa olika random saker.. Väntar på att se om Jossan och Peter kommer ut ur sin håla, dvs filmbubbla och umgås lite istället för att mögla inne! Hehe. Jag får underhålla mig själv under tiden och i brist på annat så lägger jag mig och sover!

Puss.

En kväll hos Ina!

I fredags!






 

 


Bilder (OBS norrstrand*)



















OBS NORRSTRAND!


NORRSTRAND*


Faaaaail..




Tisdag

Iväg till KAP nu då, efter 5 dagars uppehåll. Mår rätt okej för stunden! Lite svackande känslor, lite trött, men mycket mer okej än vad det hade kunnat vara. Det är bra! Toppen bra faktiskt.

Senare kommer bilder, typ! Tjo.

-

Det är hårt att sakna en person som knappt är värd att saknas. En person som utgav sig för att vara så bra, som sedan visade sig vara precis som alla andra. En människa som man knappt känner, men som ändå betyder så oerhört. En som man ändå litat på så stort.

Jag trodde på dig.. Trodde du var annorlunda, trots att det visade sig att du var precis som alla andra.. Fan. Fan ta dig! Du är inte värd att saknas.


...Eller var det jag som gjorde fel än en gång?!

Solsteeek

Har varit i Brännträsk även idag. Solat och badat, härligt härligt! Nu sitter jag på altanen och lyssnar på musik samt steker i solen med Robin. Väntar även på dagens middag som blir grillat!


Update:

Blev tyvärr ingen fisketur idag! Får se om det blir imorgon maybeee. Så jag nöter lite Gossip Girl istället! Hihi.


Ska pröva fiskelyckan

Far iväg och fiskar en sväng med Robin. Meta är alltid kul, så länge man får fisk! Dit vi ska och fiska får man i princip jämt en massa fisk. Tycker det är roligare med en massa småfisk istället för en stor. Där är det blandat abborre, gädda, mört, brax och nå fler fiskar jag inte minns namnet på..

Var på ett helt okej bra humör och helt okej glad under dagen idag, men blev rätt plötsligt smådepp.. Vilket satte igång tankarna åt alla möjliga håll. Fiskestunden kan kanske hjälpa mig att rensa tankarna lite! Ska bli skönt...


Puss till sen!



Mediciner...

Justja. Jag har inte berättat att jag fått nya mediciner också.. Har fortsatt med sertralin (antidepp) och gör än! Snart ätit det i 5 veckor. Fick även propavan mot sömn, som inte alls funkade, så den skiten äter jag inte.. Lergigan mot ångest är också bara skit, som att stoppa i sig sockerpiller - ingen effekt alls.

Nu har jag fått en till antidepp, mirtazapin (remeron) som jag tar på kvällarna, har ätit den i snart en vecka. Blir trött av den, så det hjälper mig att sova lite. Sen fick jag stilnoct som sömnmedicin, den funkar ju bra. Kan säga att jag sover bättre, men vet inte om jag kan påstå att antidepressiva medicinerna gett mig någonting positivt, ännu. Inte heller bieffekter dock. Så, dom märks inget. Hoppas att mirtazapin sätter igång att verka snart och äver får sertralinen att fungera.. Börjar bli måttligt less att gå runt och gå må dåligt. SKIT!

The sun is shining

Far en sväng till badstranden. Mot Brännträsk och försöka bli av med det bleka någon gång!

Det går segt för mig att bli brun måste jag säga..


Serienörd.. Sommartid? Ja.

Har redan sett OTH, O.C., Andra Avenyn, Tre Kronor, Skilda Världar (de avsnitt som fanns ute..), Two And a Half Men och lite småavsnitt av HIMYM, Simpsons osv.. Senast jag påbörjade var Rederiet för andra gången, men jag fastnar inte så jätte mycket i det, trots att jag är en tönt som nördar "ruttna" svenska TV-serier. Älskar dom!

Anyway.. Nu kom jag på en serie som är rätt poppis och som jag aldrig har kikat på. Nämligen GOSSIP GIRL. Så håller på att fixa hem första säsongen, sen hade jag tänkt börja nörda det. Antar att det är en serie som jag kommer digga och bli helt lost i. Jag brukar ju ha lätt att fastna i serier, he-he.



...Gör mig inte besviken, har höga förväntningar på dig!

Byta bloggportal?!





P.S. Varför jag vill byta blogg är för att jag ej kan göra fet/kursiv/understruken text längre?! Har inte funkat på väldigt länge. Ska jag göra i annat än "normalt" textformat så måste all text vara i de formaten. Någon som för övrigt möjligtvis har samma problem, eller vet om felet ligger på annat håll än bloggsidan?

Onsdag

I Söndags skrev jag att jag skulle ta tag i det hela.. Gjorde jag det? Nej.. Tvärtom! Gjorde mer kaos av situationen som redan var kaotiskt. Jo, jag fortsatte att göra det hela värre. Denna gången fuskade jag mer än dubbelt.

Kan säga som så att jag vakade sön -> mån, sen var jag vaken till 3 på natten i måndags. Sliten som f-a-n.. Så i tisdags när jag och Jossan äntligen hade pallrat oss upp så for jag hem till mamma och lillasyster. Tog det lugnt med film, popcorn, glass, frukt och grädde!

Imorse for jag med Jessica och mamma till badstranden. Kände att jag behöver bli lite bruuuun!


Nu har jag även hunnit ta mig till Sjulsmark. Blir mest troligen här resten av veckan! Behöver lite skogsluft. Ska bara ta det lugnt, vila upp mig, sola och vara lite ifrån all stress som min kropp uppenbarligen inte pallar.


I måndags var jag för övrigt en snabbis till akuten, kan berätta varför senare. Ingen allvarligt som hände, men bara ett tecken på att jag bör ta det lite lugnare tror jag!



Nej, nu blir det en cigg på altanen i regnet! Ska försöka bättra på bloggningen i veckan. Får hålla tummarna på att det kommer positiva och glada inlägg. Som sagt.. Om Gud vill och vädret tillåter så får jag en mysig vecka i skogen!

/T.

Up and down

Den här veckan har varit så otroligt sjuk och vriden på alla sätt och vis. Ska verkligen försöka skärpa mig veckan som kommer! Måste få ordning. Både på min tillvaro och framför allt mig själv. Det här funkar inte. Har fuskat mig igenom senaste vecka på alla möjliga sätt, så nu har jag fått en vilotid. Nu ska jag kämpa igen. Vara stark. Ta mig igenom nästa vecka utan en massa genvägar!

Det måste gå.....



  

Friday

Orkar inte skriva för tillfället, ska försöka bli brun ute i solen. För övrigt så håller jag till i Sjulsmark i någon dag. Hörs!

RSS 2.0