Big Brother

Ikväll har Carro, Nicklas och Linuz sällskapat mig! Vi åt bullar och drack kaffe. Sen när Carro for så kollade jag på Big Brother med pojkarna. Händer mycket redan efter en vecka!

Så här tycker jag hittills om årets deltagare:



En del märks knappt, men de flesta är rätt OK! Förutom Rodney.. Han vill jag ha UT! Min första favorit var Nicky, men han verkar mytta allt för mycket. Min andra favorit var Rickard, men han har tyvärr lämnat.. Min nuvarande favorit är nog Jessica. Hon är rolig! Dock har det ju bara varit 8 dagar, så det är kanske lite väl tidigt att veta. Så det är som sagt hittills!


Dag 8



Dag 8: En person som du saknar.

Vet inte vad jag ska lägga ut för bild här. Jag saknar många - men ändå ingen. Jag menar.. Det är klart jag saknar gamla kompisar och så. Men det finns ju anledningar för all avslutad vänskap. Behöver inte bara handla om svek eller tjaffs. Man kanske bara fått olika intressen. Så, är det någon jag saknar så är det min mormor! Men henne har jag ingen bild på.. Skulle verkligen velat ha henne vid liv ♥


Tog lite vår idag




Dag 6 + 7



Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge.
(Det heter ju "DIG och en vän"..)


En bild på Alexander, mig och Marcus. Har inte så stort urval av bilder, så det blev en ganska random från pixbox.. Men Alexander har jag inte träffat på länge, faktiskt! Marcus umgicks jag med för ett tag sen.





Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp.


Det här var ganska svårt att hitta.. En bild jag aldrig lagt upp. Men, tror inte att jag har lagt upp denna någon gång. Det är Marielles mobiltelefon!

Galet

Ja. Alltså.. Helgen var lite galen! Dock rolig. Faktiskt. I fredags kring 4:30 på morgonen bankade det på dörren. Ni kan ju tänka er nojig jag blev. Nåja, öppnade iaf och släppte in fyllot! Sen igår så kom två till Jokkmokksbor hit, så det blev utgång med dom pojkarna! (Vet att jag inte skulle festa men.. What to do?)

Hade iallafall trevligt både här och på Kalles. Har även träffat min närmaste granne för första gången! Ganska rolig historia, som jag inte orkar berätta. Men det visade sig att jag hade en trevlig granne. Dom festade också igår, så vi umgicks lite här och där.

Usch.. Jag är värdelös på att blogga idag! Skriver värdelöst och får inte ut något. Men då vet ni. Lite.


Känner mig snäll, så jag lägger ut en bild från igår när Asse står och posar i min tröja!


Fredagsmyyyys.. Eller?

I eftermiddags var pappa och Carina förbi och hälsade på en stund! Kul det. Sen ikväll har jag inte gjort någonting alls, typ. Har kollat en film, väntat på Big Brother, kollat det. Nu ligger jag här framför datorn och slöar med lite awesome music! Känns mäktigt att sitta hemma en fredag, med tanke på att jag oftast "gör något" (med det menar jag umgås med någon) på vardagarna. Borde liksom vara tvärtom, kan jag tycka.

Men what to do? Jag orkar inte festa. Eller jo, festa kanske.. Men jag orkar inte dricka alkohol, vakna upp bakis osvosv varje helg, som förut. Och jag festade faktiskt förra fredagen och fredagen innan det. Så. Det var på sin plats med en nykter helg! Fest nykter blir ju drygt efter någon timma, så det alternativet valde jag bort. Synd att det är vinter och inte finns så mycket att göra.. Äsch! Kan vara skönt att bara ligga hemma en fredagkväll också. Faktiskt.


Dag 5



Dag 5: En gammal bild på dig själv.


Tror dessa två är från 09.. Inte så jätte gamla alltså.


En lite äldre bild. Examen i 9an. Ca 3,5 år sen. Cool, blond, 15-åring. (Elleeeer?)

Slingor

Har varit förbi mamma idag och slingat mitt hår! Färgade även hennes underhår svart. Mitt hår.. Blev typ.. Orange/röd/rosa-aktigt. Coolt. Förutom att de är typ blond/gult längst ner på dem. Suger lite. Äsch, ändå skönt att få någon annan färg än helfärgat! Som sagt byter jag ju typ hårfärg jämt..




Haha, gillar att det ser väldigt lysande ut på bild! Är inte ens likt hur det ser ut irl..


Dag 4



Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Bloggade inte så mycket under den konstigaste tiden i mitt liv. Har dock haft många "konstiga" tider, kan jag tycka.. Hittade några bilder på min gamla blogg (http://tinfor.blogg.se) som jag förknippar med en tid som verkligen var weird. Det är nog den konstigaste!


Borde jag ha text också?


Tired

Ligger i soffan och myser på med lite musik. Christian och hans kompis som jag faktiskt inte vet namnet på kom förbi en sväng på kaffe tidigare, så trevligt! Så ikväll har jag surrat och kollat randomprogram på TV med dem. Nu väntar jag på Big Brother, sen ska jag sova efter en dag med mycket promenerande. Är ganska slut i kroppen! God natt.


Bilden vill säga "galet".


Dag 3



Dag 3: En bild på någon i din familj.


Fick bli en knasig bild på systeryster Marielle! Har dock många som tillhör min familj, eftersom att jag har så tur att jag har två familjer till och med.

Ett inköp

Köpte en marinblå kofta idag på Carlings som fanns för ett reapris på 200:- Hittade den när jag var in där med min lillebror en sväng. Den var himla skön iallafall.


Underställ och täckisar på


Varva ner, ta det lugnt, andas

Efter att jag hade käkat så kom Jimmy förbi på kaffe! Vi kollade även lite Hey Baberiba och så var han snäll och hjälpte mig (kort och kass som jag är..) att byta lampa i hallen. Den small igår.. Han for ganska nyligt, men jag har hunnit hoppa i pyjamasen, ta på ansiktsmask, hårinpackning och sitter nu under ett täcke i soffan och myser på med apelsinjuice och ljus (som jag alltid har om kvällarna typ).

Kände att jag behövde stressa ner lite efter den här långa dagen.. Usch, den har verkligen varit jobbig och inte sådär jätte bra. Så det passade utmärkt. Stressa av lite för sig själv som avslut på dagen! Bra sätt att ladda inför resten av veckan. Och hoppas på att den fortstter bättre. Blir att kolla klart på Erik och Mackans 99-program sen Big Brother och efter det sova.


Orkade inte ta någon egen bild, så jag snodde en från google.


Dag 2



Dag 2: En bild på någon du älskar.


En bild på mig och min lillasyster Jessica under julaftonskvällen (ja, jag sitter i pyjamas. Den fick jag btw av henne i julklapp!) Den lilla skitungen älskar jag ♥ (som förövrigt börjar bli stor.. 12 år om 5 månader. Tänk vad fort tiden går!)


Stressig tisdag

Slutade ca 16 idag och direkt när jag slutade for jag med mamma och lillebror till Willys! Så jag handlade där, sen Ö&B och även Jysk.. Direkt jag kom hem lagade jag mat och nu har jag just diskat och plockat undan. Pjuh. Snacka jobbig/stressig dag! Skönt att äntligen få lägga sig hemma i soffan och lyssna musik.


30-dagars-bild-listan

Ja, jag ska också ta tag i den. Är nog den sista med en blogg som gör den, men.. Bättre sent än aldrig! Har dock jätte dåligt med bilder på min dator, har alla på min gamla hårddisk. Får försöka så gott jag kan! Annars finns ju google, min gamla blogg, bdb, facebook osv.

Here we go..

                    

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.

Hade det varit förut hade jag direkt lagt in en bild på Anton. Men vi umgås faktiskt inte så ofta längre.. De jag har umgåtts med mest sen jag flyttade till stan är väll Linuz, Carro och Nicklas.


Eftersom att Linuz är den enda av de tre som jag har en bild på i datorn, så fick han äran att stå för bilden på dag nummer ett! Gz Lajjnelajjnuz.


Rent och fräscht

Känner mig duktig! Och trött.. Direkt jag kom hem så storstädade jag, renbäddade osv. Så himla skönt med nystädat! Har märkt att jag trivs mycket bättre om det är städat hemma hos mig.. Känner mig stressad annars, typ. Sen satte jag igång och gjorde plättar som jag åt till middag. Längesen, så det var gott.

Ikväll ska jag enbart ta det lugnt, borde plugga (som vanligt), men jag orkar faktiskt inte. Ska invänta Big Brother! Förhoppningsvis orkar jag hålla mig vaken 22-23.


I want a tattoo on my heart

       



Anberlin – Paperthin Hymn
Anberlin – The Feel Good Drag
A Skylit Drive – According to Columbus
Ice Nine Kills – Bfg
Mudvayne – Forget To Remember
Soilwork – Breeding Thorns ♥
Trapt – Echo
Drive Like Red – This Ain't War, This Is A Loveaffair

Halvt som halvt randomvalda låtar ur min "JUST NU!"-playlist. Musik. Det ger mig så otroligt mycket. Ligger verkligen varmt om hjärtat. Gudarna ska veta hur stor kärlek jag har till de underbara rösterna, instrumenten, melodierna, texterna. Helheten!

- JUST NU!
- Allt mellan rock/metal/alt/punk
Blandat hiphop-liknande (sv)
Hiphop/rnb-liknande
Party
Lugnare

- Gamla listan1 (Allt möjligt)
Gamla listan2 (Allt möjligt)

Enligt mig är de med "-" före helt klart de värdaste listorna. Även om många av dem innehåller mycket skräp.. Är inte så väldigt organiserade listor, kanske. Kan vara helt annat än vad listorna heter. Också. Det mesta tror jag dock ska passa in, om jag har rätt. Som sagt.. De fyra utan "-" använder jag inte alls ofta. Vet inte riktigt varför jag har dom.. Är väll om jag får sug att höra något annat. Maybe.


Härliga sköna söndag

Ikväll kom först Carro hit, så vi gick på ICA så jag fick handla lite. Sen bakade vi filbullar, dock med vaniljyoghurt (faktiskt så blev dom goda!). Sen kollade vi Hey Baberiba och så anlände även Linuz och Nicklas hit! Haha, någon som blir chockad över att jag umgås med de tre? Nja, troligtvis inte. Vi har det rätt trevligt vi fyra. Så det så! Sen har vi kollat på Solsidan (vet inte men.. Bara jag som tycker det här avsnittet inte var sådär klockrent som alla andra????) och även Big Brother har vi såklart kollat på.


Ja.. Vad ska man säga om årets BB? Lär bli ett intressant år, tror jag. En härlig blandning! Jag vet att de flesta tror att det kommer vara dåligt. De flesta ville nog ha in fler vältränade snygga, unga killar och blonda storbystade bimbos. Haha, nej, nu lät jag fördomsfull.. Men allvar. Det är typ så. Jag kan förvisso hålla med om att 18-25 åringar var vad jag hade förväntat mig. Det hade varit roligt, också! Men. Jag tror faktiskt att detta gäng kan underhålla oss. Det verkar ju vara personer med rätt olika intressen och personligheter. Roligare det, än om alla vore likadana? Tycker jag iallafall. Så jag dömer inte BB än och säger att det kommer bli tråkigt. Jag längtar redan tills imorgon - första "riktiga" avsnittet!


Little brother





Bloggar så mycket om mina andra syskon, men Joakim har jag inte skrivit så mycket om. Så jag tillägnar han ett helt inlägg. Snällt va? Man får inte glömma bort syskon/familj.


Min lördag

Igår så gjorde jag absolut ingenting under dagen. Sen på kvällen så kom Carro hit och efter en stund Linuz och Nicklas. Vi kollade på American Pie - The Wedding, sen kollade vi på Gaygalan. Vi var även och åt på max! Annars så tog vi det bara lugnt och surrade på.

Nu ska jag börja min söndag med Hey Baberiba (Har alla säsonger på DVD, ye) och kaffe!


       1                             2                                 3                                     4       


Fredagens

Igår var jag i Sjulsmark och hälsade på. Firade Robin som fyllde 19, grattis igen! Åt tårta och sådär. Trevligt. Senare på kvällen blev det någon öl här med lite folk. Trevligt det också. Typ. No more comments about that.



(Högra bilden = halsbandet felvänt)


Bara vara själv dag

Jag har precis download:at den tjejigaste tjejfilmen! (Eller jag vet inte, har ju inte sett den, men utgår ifrån 1:an!) Mean Girls 2. Ska lägga mig ner och kika på den. Btw.. Hade en bara-vara-själv-dag idag! Förutom en paus när jag gick ut och hälsade på Älvsbybor en snabbis. I övrigt har jag klarat dagen utmärkt, har varit all alone. Precis som jag hade "lovat" mig själv!

Det är viktigt att klara av att vara själv ibland. Även viktigt att kunna "bara sitta hemma och ta det lugnt". Att stressa av helt enkelt! Jag skulle behöva sådana dagar minst en gång i veckan, tror jag.. Jag stressar nog alldeles för mycket, vilket inte alls är bra. Blir kaos.

Dock borde jag se film, läsa, lösa korsord (ja, jag är nördig - I know) eller någonting annat lugnt, istället för att städa och leta sysslor när jag har bara-vara-själv-dagen. Måste övervinna rastlösheten. Men. Det klarade jag inte så bra idag, sprang runt som en tok. Städade, plockade fram, plockade undan, busade med kläder, tv-dator-tv-dator-köket-tv-dator osv. Såå.. Får se hur det blir med den saken framöver! I will try. Iallafall.

Nå, nu: movietime. God natt!


Mitt-i-veckan-dagen

Imorse fanns inte alls taggen för skola, kylan får en så slö.. Men dagen gick ju iallafall fort, eftersom att vi slutade 11.10 idag. Linuz och Sofia följde hit efter skolan, så vi drack kaffe och åt en macka! Sen gick vi på stan.

Jag insåg att det verkligen finns massor på Carlings som jag vill ha. Åh. Give it all 2 me. Helt klart favoritbutiken i Piteå, men ändå har jag endast två plagg därifrån(?).

Sen gick iaf jag och Linuz till mig igen, och även Carro kom efter ett tag. Vi bakade pizza och faktiskt så måste jag nog säga att den blev rätt god. Det gick alltså helt okej-bra! Annars har vi kollat på två filmer, en svensk B-film (ye, I know, vi ser alltid lågt vettiga.. Men dom är rätt roliga!) "Känd från TV" och så såg vi en av mina favoriter - Ice Age 2!



Linuz tog en bild på mig och Sofia som agerar städerskor efter lunchen. Haha.. Förövrigt så var Sofia jätte hjälpsam, hon hjälpte med allt från att plocka fram till att diska undan. ♥
Sånt uppskattar man om det känns som att man inte gör annat än att diska och plocka, hehe.

(Så, tack Carro och Linuz till er också för disk/städ-hjälpen!)



Fint skrivet av Linuz! Var ju han som skrev också..


Halv- repris på gårdagen

Idag var det Noliamässa, men jag var inte där. Så har varit hemma hela dagen! Morgonen började med att jag blev väckt av min lillebror och Jocke Lindfors som kom förbi. Sen for jag och handlade på Willys. Senare så kom Carro hit, så vi lagade hamburgare innan vi skulle möte Linuz och Nicklas på stan. För att Linuz skulle köpa en tröja. Han köpte två tröjor till och med. Avis jag blir! Dom var snygga. Vill också ha sådana. Från J&J!

Även Anton kom hit ikväll och umgicks med oss. Vi har varit och hyrt en film som heter "Babysitter wanted". Den var väldigt B, om jag säger så. Av någon anledning halvgillade jag den ändå? Även om det mesta var riktigt förutsägbart så var den lite smått spännande.

Har väll inte så mycket mer att säga? Är kallt. Riktigt kallt. Hela -25 typ.. Usch.




Why not?




Måndagtjohej

Kvällen har bestått av umgänge med Carro, Linuz och Nicklas. Trevligt! Jag har mest nött dator och musik, haha.. Otrevligt, jag vet! Men det var typ. Viktigt. Nästan. Sen har vi spelat kort, kollat TV och bara varit allmänt lejda. Linuz har även varit snäll och lagat mat åt mig. Fint!

Nu har jag inte tid att blogga. Viktiga saker på gång! Puss.


Såhär såg min helg ut

Ska försöka berätta om den så kort jag kan, men även försöka få med så mycket som möjligt.

Fredag: I fredags var först Marcus och Marcus förbi, drack kaffe och surrade. Sen när dom for så gick jag och mötte upp Jakob på busstationen. Vi gick till mig och kollade lite film, pratade och så. Där under tiden hann Linuz och Nicklas vara förbi en sväng på kaffe, sen även Jimmy. När jag var ensam igen, så kom Marcus hit. Vi satt och surrade framför TV:n. För att inte glömma så lagade vi ju hamburgare mitt i natten. Fredagen erbjöd alltså massa umgänge. Gilla!

Lördag: Under dagen så var mamma och Jessica (lillasyster) förbi och hälsade på. Då bestämde vi att jag skulle sova hos dem i Öjebyn, kika melodifestivalen och bara dricka en öl. Så vi for och handlade sen hem och åt. Blev även att sjunga lite singstar i brist på annat, medans vi väntade på melodifestivalen. Under melodifestivalen någonstans så hann jag och Jessica komma på att vi skulle hem till mig och sova - sagt och gjort. Vi gjorde inte speciellt mycket på kvällen, blev lite film, massa bus - sen god natt.

Söndag: Morgonen började med att Jessica var jätte söt och kom in med frukost på sängen åt mig! Sen storstädade vi lägenheten (dammsög, dammtorkade, skurade osv.) Varför vet jag inte riktigt, eftersom att jag inte kan påstå att det var speciellt stökigt före vi började. Sen gick vi en sväng på stan och köpte lite småsaker, efter det så gick vi förbi torggrillen och plockade med oss hem lite snabbmat som vi åt framför en film! Vi hann även med att baka efter det. När mamma kom och hämtade Jessica så stannade de och sällskapade mig under solsidan.


Läskig men söt bild på Jessie! HE-HE.
 


Musik, något jag aldrig blir less!



Har utlovat att sprida länkar. Självklart, musikälskare som jag är, så gör jag det! Dessutom så tycker jag att dom var bra och jag tycker det är jätte roligt med folk som håller på med musik. Bandet heter "Drop Me Dead".

http://www.myspace.com/dropmedeadmusic/music 

http://www.youtube.com/user/DropMeDeadChanel





Visst är dom duktiga?! :) <- Smilis till och med. Inte ofta. Så, länka vidare ni med.


Trevligt

När jag kom hem från skolan idag så gick jag sväng på ICA för att inhandla nödvändigheter (dvs filmjölk, mjölk och juice), sen lagade jag middag och efter det fick jag kaffebesök av Carro, Linuz och Nicklas, som jag har umgåtts med ikväll. Vi har hunnit kolla på film (+ TV), surrat en massa, varit ute och åkt bil en sväng samt spelat en omgång kort!

Så trevligt med besök! Härligt att äntligen kunna umgås med folk igen, utan att behöva planera en vecka i förväg. Men.. Det är ju såklart lite mysigt i skogen ibland också! Tror faktiskt att jag ska åka dit (ut till Sjulsmark) någon helg framöver, åtminstonde en natt.

Nu ska jag surra lite snabbt på MSN och nörda dagen missade musik, sen hade jag tänkt lägga mig! Fredag imorgon. Awesome. Helgen är dock oplanerad ännu, men det finns några spåningar om olika saker att göra iallafall, så någonting blir det förhoppningsvis. God natt.


Fick bli en hastigt googlad bild på "Gunvald" och "Martin", eftersom att jag inte hade något annat. Det var btw Beck - Pojken i glaskulan som vi kikade på.


Familjebesök

Ikväll har pappa, lillebror Joakim och även min styvsyster (eller vad man nu kallar det) Liza varit förbi och hälsat på. Trevligt! Fick även upp lite krokar och förvaringsskålar (hittade ingen bättre benämning) i köket, som mamma hade skickat med. Tack för det.


Hej du.

Anonym om From black to white:
Vad ligger hyran på?

2680kr (hushållsel ingår ej).



Ytterligare en fråga:

Anonym om Hej du.:
vem betalar

Det är min ensak hur jag sköter min inkomst samt mina utgifter. Man brukar inte fråga folk om deras ekonomi utan anledning.


Poison Ivy



Har ingen information om detta band, bara en randomlåt jag hittade i en playlist.
20% "min" musik och 80% party, why not?


Butterflies aren't free

 


That's why I still believe

Direkt jag kom hem efter skolan, eller rättare sagt från ett studiebesök på familjerådgivningen, (ca 16:15) så tog jag lite pengar och gick ner på ICA för att handla mjölk, juice och så gled en TV-guiden tidning också ner i korgen. Vuxenpoints! Måste ju ha koll på sevärda TV-program.. Sen så kostade den endast en femma.

När jag kom hem så tog jag tag i dammsugaren och städade lite.

Efter det lagade jag mat och sen så kom mamma förbi på kaffe. Direkt hon hade farit så plingade det på dörren och där stod Jimmy och Jocke, som jag också bjöd på kaffe. Så jag har haft sällskap av dom ikväll. Vi har kollat på TV, surrat och även bakat en kaka. Eller.. Vi försökte iallafall. Resultatet? Inte nämnvärt.

Nu kladdade jag ner min tisdagskväll lite snabbt, ska nämligen skynda mig i säng eftersom att alarmet går 6:30 imorgon. God natt.


Bild: Från arkiv, dvs inte idag.


It's a light day today




Morgonens nyttigheter



Gröt. Kaffe (såklart). Och citronvatten. Nej, jag bantar inte. Jag gillar gröt, det är gott. Sen är det förstås nyttigt. Man är även mätt på det länge och blir på så sätt piggare under morgonen. Det är en bra frukost. Citronvatten smakar verkligen inte gott! Men det är bra för många saker när det gäller hälsan.

10 hälsofördelar med citronvatten.

Update 9/2:
Alltså. Kom och tänka på en sak. Det där om att citronvatten inte är gott. Iskallt citronvatten fyllt med mängder av is en varm sommardag, finns det någonting godare? I don't think so. Klart vanligt citronvatten till någon måltid eller så också smakar fint. Det som jag menar "verkligen inte är gott", är att hälla i sig ett glas ljummet citronvatten på morgonen. Urrrrrk.


One colour: black




Sett den förr?

Mamma och lillebror for just, de var hit med en byrå och så satte mamma upp gardiner i köket åt mig! Skönt. Nu är det enda som fattas en köksmatta och en hylla, sen är det komplett i min lägenhet. Eller.. Tills vidare iallafall.

Nu kollar jag TV och väntar på att gå ut och möta Carro som ska hälsa på. Taggar även solsidan! Äntligen ett nytt avsnitt. Kanon.



Börjar bli en sorts söndagsrutin att lägga in den där bilden.. Men det får ju inte missas!


Utsikt



Detta är alltså vad jag ser ifall jag kollar ut genom fönstret.


Söndag






Morgonkaffe och Spykids

Sitter, som rubriken lyder, och dricker morgonkaffe sen kollar jag på Spykids som började på 4:an.. Igår blev det någon öl med Natalie, Jimmy och Anton. Gick dock och la mig kring 00:00. Öl är det kvar i kylen också. Det säger väll att det blev ganska lugnt igår?


God morgon

Jag och Jessica var uppe tidigt idag. Vi har hunnit göra oss i ordning, äta frukost, dricka kaffe (jag), hämta upp min tvätt som var på tork och nu ska vi gå på ICA för att köpa snus!


Jessica! Men fick inte lägga ut den..


It's friday

Har tyvärr inget roligt att skriva. Finns inte så mycket tid för att blogga mitt i allt flyttfixande. Har iallafall fått internet nu, yee! Har även ganska precis hämtat ut min TV-dekoder (eller vad det heter?). Så såfort den är installerad har jag fler kanaler än standardkanalerna: 1:an, 2:an, 4:an 6:an och Barnkanalen.  

Väntar på att pappa, Carina och Jessica ska komma hit med lite saker sen ska vi även ut och äta! Inte fel. Efter det ska väll jag och min lillasyster ta tag i mina kläder.. Gruvar mig en aning, kan ju säga att det är rätt mycket som ska upp. Även en del som ska tvättas..

Så kvällen består, som jag nämnt i tidigare inlägg, av fix och sen avslutas denna fredag med mys tillsammans med lillasyster som ska sova över här. Lycko mig som slipper sova ensam första natten ♥


Halvgammal bild på mig och Jessica.


From black to white

Städfirman hade gjort ett jätte bra jobb, så det blev att flytta lite möbler till lägenheten ikväll. Imorgon blir det att inhandla lite smått, sen fara dit och börja få upp lite saker på väggarna osv.. Allmänt fix!

Sen får jag se om jag packar det sista imorgon eller på fredag innan jag och Jessica ska dit. Som det ser ut nu så flyttar jag dit f.r.o.m fredag!

Det är ju ett äldre hyreshus och en äldre lägenhet. Men det gör inte så mycket, eftersom att läget är perfekt - mitt i stan. De andra lägenheterna jag kollade på var lite nyare och "finare" på det sättet, men då låg de i Norrfjärden. Är glad att jag valde läge före kvalité så att säga. När jag inte har körkort ännu också. Blir hur bra som helst!

Sen är det ju trots allt min första lägenhet, så man kan ju som inte förvänta sig att allt ska vara perfekt redan då! Hehe. Blir ju bara lite kul att få köpa in och byta ut saker eftersom också, istället för att allt är klart på en gång. Hinner man inte bli lika less lika fort!


Där har ni mitt nya lilla hem!


Such a day: flytt-update



Idag fick jag mina lägenhetsnycklar! Dock så uppstod det lite problem.. Kl 14 (en timme innan jag skulle hämta nycklarna) ringde bovärden och sa att lägenheten inte var städad.. Det blev bestämt att imorgon på morgonen ska en städfirma dit och se till att det blir cleant!

Imorgon efter skolan ska jag och mamma fara dit med lite saker. På kvällen ska jag, pappa och Jessica (lillasyster) åka dit med lite möbler och sådant. Gissar att även lillebror hjälper till.

På torsdag ska mamma vara snäll och fara dit under dagen och börja diska upp porslin och kökssaker åt mig, även börja packa upp sängkläder etc. Sen på kvällen blir det mest troligt att jag, pappa och Jessica far dit och fixar lite mer.

Sen över helgen vet jag inte riktigt hur det ser ut. Min lillasyster har redan bestämt att hon ska sova hos mig en dag, så det blir väll att fixa det som ska fixas med hjälp från henne. En liten etta tar ju inte så lång tid att få i ordning saker till..

Så om allt följer schemat och ifall inga problem uppstår så sover jag min första natt där på fredag. Beror ju på internet och lite sådant också! Vill ju inte sitta i en lägenhet utan internet och med endast ett fåtal kanaler. Haha, vad vore livet utan TV och dator?.. Nörd man är.


RSS 2.0